NAKON OSAM GODINA, ČEKAJU PRVO DETE Marijana Mićić i njen izabranik presrećni, Isplivali svi detalji njene trudnoće!
Foto: Printscreen/instagram

Glumica Marijana Mićić čeka dete sa dugogodišnjim partnerom Milošem Marjanovićem, a o tome još ne želi da priča javno jer je još u ranoj trudnoći.

Pre nekoliko nedelja ona je zaintrigirala svoje pratioce kada je pozirala sa prstenom na ruci za koji su mnogi posumnjali da je verenički, a sada je izvor blizak glumici otkrio i da čeka prvo dete sa dugogodišnjim partnerom Milošem Marjanovićem.

Njih dvoje su u vezi već osam godina, te su ih lepe vesti mnogo obradovale.

- Marijana je vest o trudnoći poverila samo najbližim prijateljima, ali još nije spremna da informaciju podeli i sa javnosti. Prinova dolazi u odličnom trenutku, budući da su baš pre nepune tri sedmice, kada je fotografija s prstenom i nastala, proslavili osam godina veze - otkrio je izvor.

Izvor blizak Marijani potvrdio je da čeka bebu.

- Ona želi da svi poštuju njenu privatnost, jer je na početku trudnoće i ne želi o tome trenutno da priča za medije. Oseća se dobro, sve je podredila drugom stanju te pauzirala sve poslovne obaveze, jer ju je i doktor savetovao da miruje i da se ne izlaže prevelikom naporu ili stresu - objašnjava izvor, pa dodaje:

- Miloš i ona sijaju od sreće od kada su saznali da će postati roditelji, ali kao i do sada strogo čuvaju svoju intimu, te su lepe vesti podelili samo sa najužim krugom prijatelja.

Iako u poslednje vreme retko priča o svom privatnom životu, tako nije ni potvrdila da li planira svadbu sa partnerom. Marija je pre radije pričala koliko uživa sa Milošem. Kako je jednom prilikom otkrila, tokom zajedničkog života Miloš ju je mnogo promenio, ali nenamerno.

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (3)

Loading