IGRALA JE NEDU U SERIJI GREH NJENE MAJKE, A ZATIM POTPUNO NESTALA Evo gde je danas i šta radi!
Printscreen

Glumica Ivana Jovanović pojavila se u svega nekoliko projekata pred kamerama u našoj zemlji - igrala je manje uloge u filmovima "Rat uživo", "Mrtav 'ladan" i "Vir", a bila je zapažena u seriji "Nepobedivo srce", dok je u "Grehu njene majke" igrala glavnu ulogu.

IGRALA JE NEDU U SERIJI GREH NJENE MAJKE, A ZATIM POTPUNO NESTALA Evo gde je danas i šta radi!

Printscreen

 

Ipak, nakon što je sve osvojila ulogom Nede, ona je iznenada nestala sa scene, da bismo posle izvesnog vremena saznali da je izgradila život na drtugoj strani Atlantskog okeana! Ona već neko vreme živi u Americi, gde se ne bavi glumom, a poslednje što je poznato medijima o njenoj karijeri jeste da se zaposlila kao kreativni menadžer u jednom restoranu.

Kako se pisalo, sa sinom Viktorom stanuje u Los Anđelesu, gde se Ivana i srećno zaljubila.

- Živim u Los Anđelesu svoj san, ali ne onaj treš, nego bukvalno sanjam u svom krevetu u svojoj kući na brdu Holivud. Pišem i kolumnu za jedan magazin. Pišem o svim temam koje me inspirišu. Svaki dan radim nešto novo, ali ima i nekih rutinskih stvari koje ujutru obavljam - izjavila je jednom prilikom Ivana.

Kako je istakla, jutra joj počinju na predivan način, uz uživanje u moru, a neretko sreće i svetski poznate lepotice.

- Budim se, krećem na plažu da se bućnem pre posla. Plivam 20-ak minuta sama, nekada s fokama i pelikanima, a nekada pored Kejt Hadson, Dženifer Bils, Runi Mare, Skarlet Johanson. Sve sam ih videla i verujte mi da su Srpkinje mnogo lepše - istakla je ona tada.

Kako je otkrila, posle plivanja ide na posao, koji obožava, dok preostala dva dana u nedelji drži časove joge. Kako objašnjava, njen novi dom je zdrava okolina za njenog sina.

BONUS VIDEO:

SINIŠA MIHAJLOVIĆ POKAZAO SVOJU VILU NA SARDNIJI Ovde je fudbalero obnovio bračne zavete sa suprugom Arijanom!

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading