EKSKLUZIVNO ZA ALO! Glumac Igor Đorđević muči veliku muku: Moja žena Zorana odbija da glumi sa mnom!
Foto: ATA Images

Glumac Igor Đorđević zadovoljno provodi letnje mesece jer s rediteljem Gagom Antonijevićem počinje snimanje serije od 10 epizoda koja ujedno predstavlja i njegov scenaristički debi. Iako je scenarista serije koja će uskoro početi da se snima, u njoj, kako kaže, neće igrati njegova supruga Zorana Bećić.

EKSKLUZIVNO ZA ALO! Glumac Igor Đorđević muči veliku muku: Moja žena Zorana odbija da glumi sa mnom!

Foto: ATA Images

 

- Moja supruga odbija da glumi sa mnom, a zašto, morate nju da pitate. Zasad u seriji imamo Natašu Ninković, Nenada Okanovića, a moraću da glumim i ja - rekao je Igor, i dodao:

-  Ova pauza koja je iza nas mi je prijala jer sam napisao scenario za koji je Gaga rekao da se radi. Shvatam da više nema nazad i jako sam uzbuđen. Prvi put pišem i ispostavilo se da umem to da radim. Vazda sam koketirao sa tim da pišem, a korona mi je dala mogućnost da to sprovedem i u delo - počinje  glumac i za Alo! otkriva detalje svog projekta.

- To je krimi-drama sa elementima tragikomedije mentaliteta. Volim serije jer daju više prostora od filma i zato sam pisao seriju - kaže Đorđević i navodi ko mu je inspiracija:

- Čehov je moja velika inspiracija i uvek sam se pitao kako bi on pisao da živi u ovo vreme - završio je Igor Đorđević.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (1)

Loading