facebook
Foto: Alo/Printscreen

Nedavno otkrivena greška dovodi do toga da prozori za ćaskanje u Mesindžeru ostaju "zaglavljeni" bez obzira koliko puta pritisnete dugme "X" u gornjem desnom uglu pretraživača, piše b92.net

Nažalost, trenutno ne postoji tehničko rešenje za ovaj problem. Moraćete da sačekate da Meta popravi ovu grešku, a oni su već počeli da dobijaju izveštaje od korisnika koji tvrde da su mogli ponovo da zatvore svoje ćaskanje.

Iako problem i dalje postoji, niste potpuno bespomoćni. Privremeno rešenje leži u kontrolama koje Fejsbukov korisnički interfejs već nudi, pošto je pritisak na taster „X“ samo jedan od tri načina da zatvorite taj prozor.

Najjednostavnije rešenje je korišćenje tastature. Pomerite kursor miša i kliknite na prozor za ćaskanje da biste ga istakli, a zatim jednostavno pritisnite taster Esc (Escape) na tastaturi.

Drugo rešenje je skriveno. U donjem desnom uglu ekrana nalazi se plutajuće sivo dugme koje vam omogućava da otvorite prazan prozor za ćaskanje i započnete razgovor sa nekim.

Kada je jedan ili više prozora otvoreno, pomeranjem kursora miša bliže ovom dugmetu otvaraju se dodatne opcije, uključujući „Zatvori sva ćaskanja“ ili „Umanjivanje otvorenih ćaskanja“.

Ovo rešenje je posebno korisno u situacijama kada ste otvorili previše prozora za ćaskanje i ne možete da ih zatvorite zbog pomenute greške.

BONUS VIDEO 

@alo_portal Koji je Vaš guilty pleasure? ☺️ Pišite nam u komentarima! 👇🏻 #alo #alonovine #alodnevnenovine #fypシ゚viral #fypシ #viraltiktok #fyp #foryoupage ♬ original sound - Alo_portal

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Tagovi

Komentari (0)

Loading