MESENDŽER PRIKAZUJE JEDNU NEPROČITANU PORUKU Pojavljuje se zbog greške, evo kako da se rešite tog obaveštenja
Foto: Printscreen

Međutim, klikom na ikonu Facebook Messengera i ulaskom u aplikaciju Messenger, čini se da nema nepročitanih poruka. Šta onda radite i kako da to lažno obaveštenje da uklonite?

Kako izbrisati to obaveštenje u Facebook Messenger-u:

Počnite otvaranjem pregledača na radnoj površini - ne na telefonu. Zatim idite na Facebook.com i prijavite se na svoj nalog. Zatim u meniju za navigaci kliknite na oznaku za Messenger. Trebalo bi da vidite nepročitanu poruku, označenu tekstom podebljanim fontom, piše Express.co.uk.

Pošto kliknete na poruku, Facebook Messenger će je označiti kao pročitanu. Prijavite se na mobilnu aplikaciju Facebook i više nećete videti ikonu nepročitane poruke.

Korisnici Facebooka mogu jedni drugima da šalju Messenger-ove zahteve za povezivanje. Kada se povežete, Facebook će vam poslati poruku u kojoj se potvrđuje da su vaši nalozi povezani i da možete da šaljete poruke jedni drugima.

U praksi, najčešće nepročitane poruke su ove vrste. Nakon pregleda poruka, obratite pažnju na njih i označite ih kao pročitane. Ta obaveštenja Facebook sistema često mogu biti uzrok greške koja uzrokuje da se ove iritantne oznakenepročitane poruke prikažu u mobilnoj aplikaciji Facebook.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading