televizor
Foto: Promo/Schutterstock
Prava istina

Foto: IMDB

 

 

22.15 Prva

Prava istina

Sudski branilac Ričard Remzi prima privatan slučaj kad obeća svojoj prijateljici udovici, Loreti Lasiter, da njen sin Majk neće otići u zatvor. Terete ga za ubistvo svoga oca. Majk na početku prizna zločin. Ali u toku ispitivanja, otkrije se kakav je zapravo bio Bun Lasiter. Dok Remzi to koristi da bi dokazao da je njegov klijent nevin, njegova nova kolegica Džanel želi dublje da istraži - i saznaje da je prava istina nešto što samo ona može da otkrije. Uloge: Kianu Rivs, Rene Zelveger.

Snajperista nevidljivi strelac

Foto: IMDB

 

 

22.00 Superstar

Snajperista nevidljivi strelac

Elitni snajperisti, Brendon Beket i Ričard Miler, štite gasovod od terorista koji žele da pošalju poruku celom svetu. Kad nekoliko snajperista pogine na samom početku borbe, shvataju da je neko odao njihovu lokaciju, što dovodi do napetosti u timu. Radi li neko za neprijatelja i da li je ova misija diverzija za druge aktivnosti? Uloge: Čed Majkl Mari, Bili Kolins.

Na udaru mafije

Foto: IMDB

 

 

21.00 B92

Na udaru mafije

Klif Garet je policajac iz Sijetla teško ranjen za vreme pokušaja sprečavanja primopredaje droge. Iako uspeva da preživi, policija širi vest da je poginuo kako bi ga pod novim identitetom poslala u tajnu misiju među neprijateljske redove. Uloge: Čak Noris, Majkl Parks.

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading