televizija
Foto: Promo/Schutterstock
Poslednja patrola

Foto: IMDB

 

 

21.00 B92

Poslednja patrola

Dva mlada policajca Tejlor i Zavala patroliraju opasnim ulicama Los Anđelesa. Tokom rutinskog zaustavljanja vozila, partneri zaplene novac i vatreno oružje od pripadnika zloglasnog kartela. Tokom dalje istrage dva policajca postaju glavna meta članova kartela koji žele da ih ubiju. Ovo je moćna priča o prijateljstvu, ljubavi i časti. Uloge: Džejk Gilenhal, Majkl Penja, Ana Kendrik, Amerika Ferera.

Godine slatkog greha 3

Promo

 

 

23.00 Prva

Godine slatkog greha 3

Najveća balkanska zvezda Lepa Brena u dokumentarnom filmu priča o poznatim, ali otkriva i do sada nepoznate detalje iz svoje biografije. Od detinjstva u Brčkom, odrastanja u radničkoj porodici do ostvarenja najblistavije karijere na tlu nekadašnje Jugoslavije. Kako je gradila brend, kolika je bila uloga menadžera Rake Đokića u uspehu Lepe Brene i „Slatkog greha“ i kako je izgledala turneja koja je trajala punih 10 godina.

Ples u tami

Foto: IMDB

 

 

23.30 RTS2

Ples u tami

Godine 1964, u malom mestu u državi Vašington, imigrantkinja iz Čehoslovačke Selma i njen sin žive u iznajmljenoj prikolici. Selma ima mali krug prijatelja među kojima su njena koleginica i najbolja drugarica Keti, kao i Džef koji želi da joj bude momak. Džef redovno sačekuje Selmu posle posla da bi je vozio kući, iako ona redovno odbija tu uslugu. Uloge: Bjork, Katrin Denev, Dejvid Morz.

 

Dobro veče sa Andrijom

Promo

 

 

21.30 UNA TV

Dobro veče sa Andrijom

Počinje „Dobro veče as Andrijom”, šou u kojem će uživati ceo region! Ogromna doza smeha i fantastični gosti uz jedinstvenog domaćina, pretvoriće petak veče na UNA TV u magiju koja će svima popraviti raspoloženje. Andrijina Anđelka prva gošća u sjajnom šouu „Dobro veče sa Andrijom” Opasne prozivke ali i potpuno iskreni razgovori o najvećim životnim izazovima.

“Nju ne treba previše predstavjati, njoj to ne treba, ali ona ima malo čudno prezime pa čovek može malo da se zbuni. I ja sam se tako u mladosti zbunjivao. BIli su tako neki veliki ljudi, velike zvezde, koji su imali više reči u prezimenu pa sam mislio da ima više ljudi u jednoj osobi Žan Klod van Dam, Mira Adanja Polak, Žan Pjer Papen, Mbape me je isto zbunjivao ali ona je jedna, jedinstvena, i to ne bilo koja...već Andrijina Anđelka”, najavio je na svoj način Andrija svoju prvu gošću, popularnu glumicu, Anđelku Stević Žugić.

Pogledajte kako će se ovaj sjajan glumački tandem snaći u improvizacijama, skečevima, međusobnim prozivkama i izazovima u kojima se neće štedeti. Videćemo zašto je Andrija smestio Anđelku u zatvor i premijerno čuti njihovu omiljnu pesmu koju će Anđelka otpevati uživo! Otkriće nam zbog čega ova pesma ima posebno značenje za njih dvoje, zašto Andrija nosi gaće na glavi zbog Anđe, s kojim specijalnim gostom će je iznenaditi u studiju ali čućemo i jedan potpuno otvoren razgovor o ozbiljnm životnim izazovima pred kojima su našli i kako su uspeli da ih prevaziđu.

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading