POLICAJCI OSTALI U ŠOKU: Zaustavili su vozilo u blizini Trnave, koji je na krovu prevozio ono što niko nikad nije ni pomislio da može!
Shutterstock/zef art

Printscreen Slovačke policije

 

Policijski službenici na obilaznici u regionu Trnave rešili su neobičan slučaj. Vozač je osumnjičen za saobraćajni prekršaj.

Zaista neobičan slučaj rešavaju izvršitelji zakona iz regije Trnave. Zaustavili su automobil na jugoistočnoj obilaznici grada Trnave , koji je nosio drugo vozilo i to na krovu. Policija trenutno istražuje slučaj, ali kako je policija Republike Slovačke izjavila na društvenim mrežama, već je jasno da je "vozač osumnjičen za saobraćajni prekršaj".

Policijska jedinica slovačke zaustavila je vozilo Ford na obilaznici kod Trnave, koje je na krovu imalo drugo vozilo Pežo. Iz priloženih fotografija može se zaključiti da je automobil na krovu bio posle saobraćajne nesreće, jer su mu nedostajali delovi na prednjoj strani, nije imao točkove i izgledao je pomalo izgorelo.

 

 

Policija iz regije Trnava je kasnije na Fejsbuku ažurirala status istrage. Na neobičan način prevoza policajcima su ukazali vozači koji su videli kako uz pomoć radne mašine podiže olupine vozila Pežo i "parkira" je na krov. Tada je petočlana posada "poletela" za vozilo kako bi sprečili neku veću nesreću na putu.

Policija je na obilaznici kod Trnave sustigla očigledno preopterećeno vozilo marke Ford i odmah ga zaustavila. Tokom istrage muškarci su izjavili da su kupili olupinu i na taj način je povezli do otpada.

Zaštitnici zakona ostali su zatečeni kada su saznali da čak ni mobilno vozilo nije u potpunosti u redu i nije pogodno za vožnju. Zbog toga su vozaču oduzete oznake sa registarskim brojem i saobraćajna dozvola. Ovo nije prvi prekršaj ovog vozača, pa mu osim velike novčane kazne preti i oduzimanje vozačke dozvole i zabrana obavljanja delatnosti.

 

 

A odma su stigli i memovi:

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Memoviny (@memoviny)

 

Još zanimljivosti možete pročitati OVDE!

 

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading