Slagalica
Printscreen
Slagalica

Printscreen

Slagalica, Foto: Printscreen

Vladimir Krnač iz Bačkog Petrovca sinoćnji je pobednik Slagalice sa osvojenih 264 poena. I to ne bi bilo uopšte neobično da to nije njegova druga pobeda u ovom kvizu, da ne radi kao građevinac i tako prehranjuje svoje četvoro dece i da uz sve to nije humani davalac krvi čak 106 puta

Prošle godine Vladimir je već trijumfovao u ovom kvizu, gde su ga gledaoci upoznali kao tihog i skromnog čoveka koji ne govori mnogo, ali se u svaku igru razume i odnosi veliki broj poena.

Ko je fatalna Kristina bujnih grudih koja proda 300 kilograma voća dnevno?! Ceo Balkan na kolenima zbog ove žene!

AUTOR: zena.blic.rs/D.S. DATUM I VREME: 03.10.2019. 15:27 Posla ima preko glave! Kristina Penava, Foto: Facebook printscreen Hrvatske medije, ali društvene mreže, već danima obilazi priča o atraktivnoj Kristini, koja pored starog puta u mesto Bestovje u blizini Zagreba prodaje mandarine! SARADNICI NAPRAVILI OZBILJAN PROPUST Procurio Kolindin govor!

Ipak, iako nasmejanog lica, Vladimir ne živi baš tako lakim životom. Osim što ima četvoro dece koje prehranjuje, ova “hodajuća enciklopedija” kako ga često nazivaju korisnici društvenih mreža, radi kao građevinac, ne libeći se da uprkos svom velikom znanju obavlja i najteže fizičke poslove.

DECA SU UMIRALA, RODITELJI PLAKALI, A ONDA SE DESILO ČUDO! Na ovoj slici zabeležen je najneverovatniji trenutak u istoriji medicine!

Sada je već 17 godina kako se bavim kvizovima. Četiri puta sam učetvovao u Slagalici i svaki put sam dogurao do finala. Ipak, ne mogu da kažem da sam ušao u celu tu priču kako bih zaradio, da nije građevine, verovatno bismo moja porodica i ja bili goli i bosi – objašnjava Vladimir koji stidljivo dodaje da je ceo proces učenja danas lakši, jer je sve što sazna, saznaje usput preko televizije ili računara posle napornog posla, dok je ranije moralo da se uči “peške” iz enciklopedija.

HIT NA DRUŠTVENIM MREŽAMA Natpis na nadgrobnom spomeniku će vam naterati suze na oči! (FOTO)

On objašnjava da se među oblastima koje obožava izdvaja sport i muzika, i to sve vrste od ozbiljne do narodne, ali da je “tanak” sa filmom, jer zbog obaveza ne stiže da nijedan film u poslednje vreme odgleda u celini.

Moje četvoro dece je sad već veliko, ali su odrastali gledajući “ćaleta” u kvizovima, ali sami nisu zainteresovani za učenje – navodi Krnač i dodaje da ih je sada lakše odgajati budući da je supruga nakon dužeg vremena uspela da se zaposli.

Pored svega toga, Vladimir je čak 106 puta za života dobrovoljno davao krv, ali sada mu je to zabranjeno, jer mu je ustanovljen srčani problem koji zahteva i stavljanje bajpasa.

Međutim, iako deluje da teško živi, ovaj genije se ni u jednom trenutku ne žali.

– Uskoro nas čeka kolo Slagalice u kojem se takmiče pobednici, pa ću i tu oskušati sreću – kaže Vladimir, a nada smo mu poželeli sreću, samo je skromno izgovorio: “Iz Vaših usta u Božje uši”.

 BONUS VIDEO: Pitali smo Aleksandra Vučića kada će biti uveden VOJNI ROK i šta piše u u ličnoj poruci od Putina