Kristina Penava
Facebook printscreen

 

Kristina Penava

Facebook printscreen

Kristina Penava, Foto: Facebook printscreen

Hrvatske medije, ali društvene mreže, već danima obilazi priča o atraktivnoj Kristini, koja pored starog puta u mesto Bestovje u blizini Zagreba prodaje mandarine!

Ova zanosna 20-godišnjakinja svakodnevno stoji pored štanda sa mandarinama, a posla ima preko glave.

Procurio Kolindin govor! Ono što je dospelo u javnost je ugrozilo njenu karijeru za sva vremena!

AUTOR: Pink.rs/D.S. DATUM I VREME: 02.10.2019. 17:02 Mediji koji su pratili obraćanje, dobili su njen govor ispisan na papiru Kolinda Grabar Kitarović, Foto: Tanjug/ Dimitrije Goll Kolinda Grabar Kitarović objavila je kandidaturu za drugi predsednički mandat. Prilikom obraćanja javnosti osvrnula se na dosadašnje rezultate i nabrojala stvari za koje će se zalagati u budućnosti.

Kristina Penava tvrdi da dnevno od 9 sati ujutru pa sve do 19h proda i do 300 kilograma ovog voća, a gužve su tolike da prolaznici često nemaju gde da parkiraju automobil kako bi sačekali svoj red.

Verujemo da je lepota ove Rabljanke bujnih oblina jedan od glavnih razloga dobre prodaje, premda prolaznici i mušterije hvale i mandarine - kažu da su izrazito slatke i sočne.

Verujemo da je lepota ove Rabljanke bujnih oblina jedan od glavnih razloga dobre prodaje, premda prolaznici i mušterije hvale i mandarine - kažu da su izrazito slatke i sočne.

Nije neuobičajeno da kupci požele da naprave i selfi sa Kristinom, a navikla je i na komplimente. Kaže i da je redovna pojava da joj trube iz autmobila.

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by ? KRISTINA ? (@lareina1134) on Aug 26, 2019 at 4:54am PDT

"To da stalno neko trubi kad prođe već sam se navikla, a evo sad su se već pojedinci kao što vidite došli i fotkati, a kad već pitate, sudara još nije bilo", rekla je ona nedavno za "Jutarnji.hr".

Ova Hrvatica ima i Instagram nalog na kome je vrlo popularna - tu je prati oko 17.000 ljudi, a ona ih često obraduje zanosnim fotografijama.

BONUS VIDEO: Pitali smo Aleksandra Vučića kada će biti uveden VOJNI ROK i šta piše u u ličnoj poruci od Putina

 

 

Komentari (1)

Anonimus

03.10.2019 23:17

Pametna devojka. Kad već ne mogu da obuzdaju svoje životinjske nagone, nek se nakupuju mandarina.