Apokalipsa
pixabay.com
Apokalipsa

pixabay.com

Apokalipsa, Foto: pixabay.com

Težak period 

– Jedno od najupečatljivijih proročanstava detaljno sam analizirao u okviru centurije katren 433 i ono predstavlja uvod u jedan novi ciklus – kaže Guzina.

To će biti period u kojem će „Nebo suditi čovečanstvu”. Prema mojim izračunavanjima, uz primenu Pitagorejske geometrije, on je već počeo 2010. i trajaće do 2024. godine. To je ciklus koji će biti od najvećeg značaja za ljudski rod!

Period kada nebo sudi čovečanstvu traje do 2024.

Kosmički događaji uticaće na promene u organizaciji država i naroda

– Važan deo ovog ciklusa vidljivog Suđenja neba odnosi se na vazdušna oružana dejstva, i taj proces se uveliko odigrava pred našim očima u državama severnog dela Afrike i Bliskog istoka – nastavlja dr Guzina.

Moamer Gadafi

Shutterstock

Moamer Gadafi, Foto: Shutterstock

Ciklus (od 2010. do 2017) već je obuhvatio mučno ubistvo Gadafija, a srušen je Mubarak i preti mnogima poput marokanskog kralja, Bašaru el Asadu, kao i mnogim drugim državnicima u Jemenu, Sudanu, Iraku, Iranu, kao i u zemljama subsaharske Afrike i u Emiratima.

Nažalost, na mesto ovih umerenih islamskih vladara na vlast će doći militantni islamisti i njihove grupe poput vehabija i Al Kaide. Sve to bi moglo da dovede do Trećeg svetskog rata pod vođstvom trećeg antihrista.

Nebo krivo za ubistvo Gadafija, a preti da presudi i drugim vladarima sveta

Opisujući najavljene događaje dr Guzina objašnjava da je njemu, kao lekaru specijalisti i humanisti, veoma teško kada daje ovakve najave.

Na žalost, proročanstava su istinita, divinacijska i natprirodna po svom poreklu. Proročanstva dolaze sa Božijeg izvorišta i treba ih dekodirati i staviti na raspolaganje ljudima, kako bi iz svega mogli da izvuku poruke na vreme.

– Treći svetski rat će, ipak, biti najdramatičnija pojava od svih i on će biti poslednji u dugotrajnoj istoriji čovečanstva – zaključuje Trifko Guzina.

Međutim, već ove godine odigraće se dramatični događaji, pa tako u septembru treba očekivati „pojavu dva Sunca”, a u oktobru značajne zemljotrese u Beču i austrijskim provincijama.

U sve to ćemo moći i lično da se uverimo i zato mislim da je veoma važno objaviti predviđanja velikog Mišela Nostradamusa. Po tome je centurija katren 433 važna, jer predstavlja uvod u ciklus vidljivog suđenja Neba…