BRUTALNO PONIŽENJE Noć pred venčanje rekao joj je da jedva čeka da se oženi njom, na dan svadbe priredio joj je ŠOK KAKAV SE NE PAMTI

Trebalo je da na svadbi sa 100 zvanica krunišu decenijsku ljubav, ali je nevesta doživela nezapamćeni šok.

venčanje
venčanje, Foto: Shutterstock

Medicinska sestra (29) bila je 10 godina u vezi sa Kevinom Hipolajtom, pre nego što su "odlučili" da se venčaju.

- Verili smo se još 2017. godine i od tada smo planirali naš dan. Nije mi bilo ni na kraj pameti da se neće pojaviti jer je veče pre svadbe govorio kako je uzbuđen. Ipak, kada se to dogodilo, shvatila sam da se osećam prazno. Nisam imala bilo kakvu emociju, kao da sam bila u transu - ispričala je Saša u podkastu "Ril Fiks".

Ali mladoženja ne samo da se nije pojavio na venčanju već je Saši priredio niz neprijatnih iznenađenja.

Da nešto nije u redu, shvatila je dok se spremala sa deverušama. Pozvala ju je tada cvećarka i rekla da joj ne dozvoljavaju da postavi cvetne aranžmane na mestu gde je trebalo da bude organizovana svadba.

Javio joj se zatim brat jedne deveruše i saopštio da ne puštaju goste da uđu na venčanje jer ono nije ni zakazano ni plaćeno, što je, inače, bila obaveza mladoženje.

Pozvala je Kevina koji joj je rekao da kasni i da će stići svakog trena.

- Tri sata je govorio da dolazi, da je na putu, a zapravo je lagao - rekla je Saša, prenosi "San".

Nekoliko nedelja kasnije pojavio se pred njenim vratima, izvinio joj se pravdajući joj se privatnim razlozima, ali mu nije oprostila.

- Prekinula sam taj odnos i tako bi postupio svako ko drži do sebe. Nadam se da ću jednom pronaći muškarca sa kojim ću se venčati i zasnovati porodicu - poručila je.

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi