NLO vanzemaljci
Profimedia
NLO vanzemaljci

Profimedia

NLO vanzemaljci, Foto: Profimedia

Kad god se desi da se navodno usnimi NLO-i uvek se zamera to što je snimak ili slika previše nejasni, mutni, ili napravljeni predaleko da bi se uopšte videlo šta je na njima, ali ponekad se dešava i potpuno suprotno da snimak bude toliko jasan da je prva misao koja padne na pamet da je suviše dobro da bi bilo istinito. Ovaj najnoviji snimak je upravo takav slučaj.

Prema pisanjima medija, snimak je prvobitno na Tviteru objavila žena koja je letela kući iz Čikaga, kada je snimila objekat izvan prozora aviona.

Deluje da se čudna letelica za trenutak udaljava, onda se podudara sa brzinom aviona na nekoliko sekundi, a zatim nestaje jednako brzo kao što se pojavila, a da pritom ne ostavlja vidljive tragove.

“Kada sam letela kući iz Čikaga, videla sam nešto sablasno; odmah sam pomislila – NLO, ali smatrala sam da to ne može biti moguće, pa sam onda pomislila da je vojni dron, ali ipak ne znam … šta vi mislite?”, napisala je korisnica Tvitera.

Njen tvit je kasnije uklonjen bez objašnjenja. Da li je snimljeno nešto što nije trebalo ili je drugo u pitanju nije poznato.

Pogledajte snimak, pa procenite sami šta je u pitanju NLO pravi ili vešta obmana to jest lažni.

Naša preporuka