Majka budi sina
Printscreen/ Twitter
Foto: Printscreen/ Twitter

Nakon novih, pooštrenih mera koje je doneo Krizni štab, a koje se primenjuju od ovog vikenda, društvenim mrežama masovno se širi šaljiv snimak na kojem se vidi kako majka budi sina u 7 ujutru kako bi na vreme stigao u kafanu.

- Ajde Srđo ustani, subota je 7 ujutro, kafane rade do dva, moraš da ustaneš. Kakvo je sad ovo spavanje? - početak je šaljivog klipa u kojem majka dolazi kod sina u sobu kako bi ga probudila.

Sin se rasteže u krevetu, nećka se i moli majku da ga pusti "još 5 minuta". Majka nastavlja sa ubeđivanjem govoreći mu da "mora da stigne da se napije do dva i da ne zakasni slučajno u kafanu".

Pošto se sin i dalje razvlači po krevetu, majka onda vadi "keca iz rukava" koji joj služi za razbuđivanje - flašu žestine.

Naravno, ovaj klip je šaljivog karaktera, ali i on je samo još jedan dokaz da su dnevne i tajne žurke postale ogroman problem u suzbijanju širenja korona virusa.

Gotovo svakodnevno smo svedoci da nadležni organi upadaju u prostore gde se odvijaju takve tajne žurke.

Takav slučaj dogodio se i ovog jutra, kada je prekinuta jedna masovna žurka u hangaru na Starom sajmištu. To je, nažalost, samo jedna od ilegalnih zabava koje su održane i pored svih zabrana i mera koje su nadležni organi doneli.

Preporučujemo: