VRISAK U AUTOBUSU Muškarac ušao u gradski prevoz, svi mislili da nosi masku, a onda je zmija počela da se pomera

Užas.

zmija u prevozu
zmija u prevozu, Foto: Printscreen/Facebook

Šokantan prizor zabeležen je u javnom prevozu kada je muškarac ušetao sa "neobičnom maskom".

U javnom prevozu u Engleskoj obavezno je nošenje maski. Ponavljamo, maski. To za muškarca iz autobusa u Mančesteru kog vidite na slikama znači zmija oko vrata.

Nosite li masku u gradskom prevozu?

Ukupan broj glasova: 59

  • Da: 88% (52)
  • Ne: 12% (7)

Putnici su se strahovito uplašili ugledavši gmizavca u autobusu koji je najpre bio obmotan oko vrata i na licu neobičnog putnika, a onda je počeo da se pomera.

"Umotao je zmiju oko lica kao da nosi masku dok je ulazio u autobus. Prvo sam mislila da ima neobičnu masku na licu, a onda je životinja počela da gmiže po ručkama. Definitivno nezaboravno iskustvo”, ispričala je putnica (46) za "Manchester Evening".

Zmija oko vrata
Zmija oko vrata, Foto: Printskrin

A prevoznik "Stagecoach" saopštio je da je bezbednost putnika uvek na prvom mestu. Prijava o neobičnom slučaju u Mančesteru šokirala je kompaniju koja je apelovala na sve da se pridržavaju zvaničnih mera.

"Vladina uputstva jasno kažu da putnici ne moraju da nose hirurške maske, već da mogu i sami da naprave ili odaberu nešto prikladno, kao što su šal ili bandaža. Ne verujemo, međutim, da se to odnosi i na zmijsku kožu, naročito ako je još uvek na zmiji", rekli su iz saobraćajne službe.

Zbog putnika sa zmijom pokrenuta je istraga, a vozač autobusa gde se desio incident biće ubrzo intervjuisan.

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi