Ana Paula Sespedes
Instagram/anapaulacespedes
Ana Paula Sespedes

Instagram/anapaulacespedes

Ana Paula Sespedes, Foto: Instagram/anapaulacespedes

Mlada Paragvajka Ana Paula Sespedes ima samo 21 godinu i verovatno je najlepši ženski pilot u svojoj zemlji, ali i na svetu. Ona je iz Asunsiona, glavnog grada Paragvaja i godinama se takmičila na različitim izborima za mis, a prošle godine nagrađena je laskavom titulom "Miss Supranational".

PROČITAJTE JOŠ:

VRANJE, LESKOVAC, BEOGRAD! Vučić najavio nove dane za srpski fudbal, 500 MILIONA EVRA se ulaže!

TOMIĆ PRED FMP Samo pravim pristupom možemo do pobede

LOŠE VESTI ZA SRBIJU U KVALIFIKACIJAMA ZA EVROPSKO PRVENSTVO UEFA donela odluku koja direktno šteti Krstajićevoj ekipi, SVE JE ODBIJENO

Iako je ostvarila svoje snove kada je industrija lepote u pitanju, jer je osim titule misice pozirala i kao model za onlajn kampanju kupaćih kostima, Ana je imala još jedan san, da postane pilot. I ostvarila ga je. Postala je pilot, poput svog oca, od kojeg je i nasledila ljubav prema visinama.

"Letenje je najbolji način da osetite mir i sanjate otvorenih očiju, da ostavite sve što vas brine na tlu i oslobodite svoj um", rekla je Ana.

U poslu najviše ceni to što može da obiđe svet, ali i što se sreće s ljudima koji svaki let doživljavaju kao jedan sasvim poseban događaj.

"Toliko lica, toliko snova ide sa mnom, i to je nešto što ispunjava moje srce radošću", veselo je rekla Ana.

Pilotkinja nije štedela na savetima za one koji su zainteresovani za karijeru u vazduhoplovstvu.

"Svakodnevno putujem s različitim ljudima, što je stvarno lepo. Sve je moguće i ne postoji ništa što ne možete postići, vi ste jedan u milion i to vas čini neverovatnim ljudskim bićem, uvek verujte u sebe", poručila je vedra Ana.

SAMO JE SUPRUGA PORED NJEGA Slika iz Kasiljasovog kreveta je nešto najdivnije što se može videti! Ovakvu izabranicu je i zaslužio (FOTO)

Dodala je da pratiteljima na Instagramu dočara najbolje od svakog leta, svoje svakodnevne avanture, te im pokaže da živi život koji beskrajno ceni. Ljudi joj uvek govore da im se stvarno sviđaju njene slike jer su vrlo jedinstvene i ležerne.

 
 
 
View this post on Instagram
 
 

Uno de mis lugares favoritos ?☀️ y el tuyo cuál es? #flashbackfriday

A post shared by Ana Paula Cespedes (@anapaulacespedes) on Apr 5, 2019 at 11:03am PDT

"Kažu mi da sam stvarna i da im se to jako sviđa jer pokazujem istinu o jednostavnim i neverovatnim stvarima u životu", zaključila je Ana.

Ana samostalno upravlja Cessnom 152, a kopilotkinja je u avionu marke King Air F90. Moramo dodati da njene nešto "otvorenije" fotografije takođe izazivaju bujicu reakcija, naročito kod muške publike.

 

Komentari (1)

nn

03.05.2019 17:38

bravo odmah skidanje bravoooo