Mlada
Facebook printscreen
Mlada

Facebook printscreen

Foto: Facebook printscreen

Venčanja bi trebalo da budu doba velike radosti za obe porodice mladenaca. Nažalost, ove srećne prilike često su upropaštene sitnom ljubomorom, blesavim prepirkama i drugim raznim smetnjama.

Pročitajte još:

Međutim, ova mlada je mogla da uživa u divnom venčanju. Bilo je potrebno samo nekoliko tajnih poziva. Mihaela je trebalo da se uda za svog supruga Dakota i sve je bilo savršeno kada je konačno stigao veliki dan.

Mlada i mladoženja izgledali su blistavo i srećno. Vreme nije moglo biti lepše. Nedostajala je samo jedna stvar. Mihaelin otac nije mogao da prisustvuje. On je bio policajac koji je ubijen na dužnosti deset godina pre venčanja.

Kada je stigao Mihaelin dan venčanja, želela je da oda posebnu počast ocu. Na buketu koji je nosila se nalazio medaljon koji je bio ispisan rečima "Hodaj sa mnom danas, tata". Ono što nije znala je da je za nju spremaju posebno iznenađenje.

Tradicionalni ples oca i ćerke jedan je od dirljivijih trenutaka bilo kog venčanja. Ples na ovom venčanju bio je ekstra poseban. Čim je došlo vreme za ples, policajci, kolege njenog oca, krenuli su ka Mihaeli.

Usvojili Nataliju (6), a ona pretila da će ih pobiti! Majci sipala izbeljivač u kafu, a onda se saznalo nešto još strašnije! (VIDEO)

Bizarno! Foto: Youtube printscreen Kristina Barnet (45) i njen suprug Majkl (43) optuženi su za krivično delo zanemarivanja ćerke Natalije, koju su 2010. usvojili pored svoje troje dece, a oni tvrde da Natalija uopšte nije devetogodišnja devojčica, kako piše u njenim ukrajinskim dokumentima, nego odrasla 22-godišnja devojka patuljastog rasta i sociopata i da je više puta pokušala da ih ubije.

Devojka je zaplakala čim je shvatila šta se događa. Zahvaljujući naporima policajaca, Mihaela sada ima uspomenu koju nikada neće zaboraviti.

Bonus video

Poplava u Kraljice Marije