Iznenađena čitateljka nas pozvala, nije mogla da dođe sebi od šoka! (FOTO)

Alo.rs/ M.O./ N.M. | Razbibriga 2019-11-08 00:35:34 2019-11-08 00:35:34

Nije novost da se lik Vladimira Putina može videti na raznim rukotvorinama, odevnim predmetima ili poleđini mobilnih telefona, ali je prava retkost da se ruski predsednik oslika na nekom prevoznom sredstvu, poput , recimo, cisterne.

EPA

* Čitateljka "Alo!" fotografisala cisternu sa likom ruskog predsednika

* Nesvakidašnji prizor zabeležen je oko 14.30 časova na delu auto-puta Beograd-Novi Sad

* Nije očekivala Putinov lik na ovakom mestu

Upravo je to iznenadilo i nasmejalo čitateljku „Alo!“ koja nam je poslala ovu simpatičnu fotografiju.

Pročitajte još:

Naime, nesvakidašnja slika viđena je oko 14.30 časova na delu auto-puta Beograd-Novi Sad, i to na cisterni koja je na čitavom zadnjem delu oslikana likom ruskog predsednika Vladimira Putina.

- Ovo me je zaista razgalilo i morala sam da fotografišem i pošaljem vam - rekla je naša čitateljka koja je vozila iza „Putinove“ cisterne.

Predviđene kazne od 10.000 do 3 miliona dinara

Zakonom o poštanskim uslugama koji stupa na snagu sutra stvaraju se uslovi za veći stepen zaštite korisnika poštanskih usluga, veća odgovornost i veći broj poštanskih operatora i pošiljaoca, nove usluge, liberalizacija tržišta, što će omogućiti jednostavnije i pristupačnije servise za građane.

- Jedino što sam u momentu zaboravila da obratim pažnju na registarsku tablicu, da li je cisterna iz Srbije ili iz Ruske federacije, trećeg nema - uz smeh nam kaže čitateljka.

Bonus video

Oteta maloletna deca Slavice Burmazović vratila su se u Srbiju!

 

Expand player
Pogledajte više