BAŠ ZGODAN DASA Ima 80 godina i bavi se manekenstvom (VIDEO)

Dešun Vang postao je inspiracija ljudima širom sveta, nakon što je u 80 godini prošetao modnom pistom i pokazao svoje savršeno izvajano telo!

Deda maneken
Prošetao pistom i ostavi sve bez daha, Foto: Youtube printscreen

Vang je rođen i odrastao je u Kini. Ovog zgodnog starca život nije mazio, ali on nije čovek koji odustaje. Nakon što je prošetao pistom u 80. godini, privukao je pažnju brojnih medija.

 

Pročitajte još

Svoj život, Vang ovako prepričava.

"Sa 24 godine počeo sam da se bavim pozorišnom glumom. Sa 44 sam počeo da učim engleski jezik. Kada sam imao 49 godina osnovao sam sopstvenu pantomimičarsku trupu, otišao u Peking, postao skitnica koja nije imala ime, sve sam morao da počnem iz početka. Sa 50 godina prvi put sam ušao u teretanu, počeo da vežbam. Zatim, sedam godina kasnije vratio sam se na pozornicu i napravio performans pod nazivom „Living Sculpture Peformans“. Sa 70 godina ozbiljno sam vežbao svakog dana, a sa 79 prvi put prošetao modnom pistom. Imam 80 godina, i dalje imam snove koje želim da ostvarim. Kada pomislite da je suviše kasno, ne dozvolite da vam to bude izgovor da odustanete. Niko ne može da vas spreči da doživite uspeh, osim vas samih. Kada dođe vreme da zablistate, budite najsjajniji!", kaže ovaj dekica kom su na izgledu i vitalnosti pozavideli mnogi mladići širom sveta.

 

 

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi