OD TVRDNJE PROFESORKE VERONAUKE SLEDIĆE VAM SE KRV U VENAMA! Đavo je bio na zemlji tačno ove godine i vladao je jednim carstvom! Sve se nalazi u knjizi Otkrovenja i povezano je sa brojem 666!

Profesorka antičkih religija mediterana sa „Kornel“ univerziteta Kim Hejn Ajncen objavila je teoriju prema kojoj bi broj Zveri, spomenut u knjizi Otkrovenja, mogao da se odnosi na određenu osobu odnosno rimskog cara Nerona.

Đavo
Đavo, Foto: pixabay.com

Uprkos tome što se deo Novog zaveta, koji opisuje dane apokalipse, smatra religioznom i proročkom knjigom sa „mnoštvom simbolike“, profesorka smatra da je takođe i „politička knjiga“.

Kamere zabeležile nikad jeziviji prizor. Pogledajte OVDE o čemu se radi. 

U knjizi se može naći politička tvrdnja o uzroku zla ili onome ko je za njega odgovoran. Snažni su argumenti na osnovu kojih se može tvrditi da se broj 666 odnosi na Nerona — rimskog imperatora koji je vladao od 54. do 66. godine naše ere — kaže profesorka Hejns-Ajcen, ističući da bi se, ako se na „ime cara Nerona primene numeričke vrednosti, a potom se saberu, dobio rezultat — 666.

Od fotografije koju možete pogledati OVDE proći će vas teška jeza.

Naučnica je takođe ukazala na to se u nekim verzijama Knjige otkrovenja kao broj Zveri navodi 666, što, kako tvrdi, predstavlja drugi dokaz njene teorije.

U NOĆI UOČI ĐURĐEVDANA Kamera snimila devojčicu koja je POGINULA NA PRUZI! Stanovništvo zamoljeno da ne paniči (VIDEO)

„Možda biste pomislili da ovaj broj obara teoriju da bi Neron mogao da bude taj. Upravo je obrnuto. Zapanjujuće je da bi moglo da bude dodatno potvrđeno. Naime, taj broj se dobija kada Neronovo ime, odnosno konstrukciju auto-Neron, pročitate (spelujete) na način svojstven latinskom jeziku“, rekla je profesorka Kim Hejns Ajcen u emisiji „Priča o Bogu“, koju vodi glumac Morgan Frimen.

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi