duh devojčice
Youtube/News And Entertainment
duh devojčice

Youtube/News And Entertainment

duh devojčice, Foto: Youtube/News And Entertainment

Snimak nadzorne kamere u američkom gradiću Kembridžu pre tačno dve godine zaintrigirala je tamošnje stanovništvo. Lokalni lovci postavili su kameru u šumu s ciljem provere teritorija, ali su ostali iznenađeni kad su videli šta je kamera snimila - devojčicu za koju se posumnjalo da je duh.

PROČITAJTE JOŠ:

SUSO I BORINI ČUVAJU MILANOVU NADU Gatuzu ni više sile ne mogu pomoći da ostane trener, ali san o Ligi šampiona JOŠ TINJA (VIDEO)

MORAO DA OTKRIJE MEDIJIMA VIŠE NEGO ŠTO JE HTEO Nije ih zanimao tenis! Novinari Đokovića IZMRCVARILI NEPRIJATNIM PITANJIMA

FUDBALSKI SVET TUGUJE ZBOG NJEGOVE SMRTI U RUSKOJ TRAGEDIJI Sedeo u repu, pokušao da spasi putnike, ali nije uspeo da izađe! POGINUO JE U 22. GODINI

"Živim ovde ceo svoj život i još nisam čuo za "šumske duhove"", izjavio je Džordž Bel, lokalni starešina. Razlog uzbune u Kembridžu je legenda koja kaže da je devojčica, iste dobi kao i dotična s kamere, poginula tokom bezbrižnog igranja na železničkoj prugi koja je nekad prolazila tim područjem.

Kasnije se javio jedan stariji gospodin i potvrdio da je to njegova unuka, a lokalnom stanovništvu i dalje preostaje "borba s duhovima". Značajan procenat stanovnika Kembridža je pravoslavne veroispovesti, a neki su doveli noć uoči velikog praznika Đurđevdana u vezu sa ovom neverovatnom pojavom.

POVUKAO SE, TENIS JE IZGUBIO MNOGO Novak Đoković izašao pred javnost i glasno potvrdio: "To je dobra odluka"

 

Kako vama izgleda?