OPET TEORIJA ZAVERE Bivši astronaut izjavio da Vatikan i vlada SAD-a znaju za postojanje vanzemaljaca

Bivši američki astronaut Edgar Dean Majkl, šesti čovek koji je hodao po Mesecu, tvrdi da američka Vlada i Vatikan znaju za postojanje vanzemaljaca, koji prema njegovim rečima žele da sa Zemljanima podijele “nultu tačku energije”.

Vanzemaljac, NLO
Vanzemaljac, NLO, Foto: Shuterstoock/SciePro

List "Sun" navodi da je u mejlu, koji je objavljen, bivši astronaut poručio američkom političaru Džonu Podesti, saradniku Billa i Hillari Klinton, da Vatikan zna da vanzemaljci postoje.

"Prijateljski vanzemaljci žele da pomognu čovečanstvu da bolje živi, ali se plaše naše nasilne tendencije" – piše u Edgarovom mejlu uz objašnjenje: "S obzirom na to da se rat u svemiru zahuktava, osećam da bi trebalo da budete svesni nekoliko faktora, pošto vam ih saopštim putem skajpa".

Majkl otkriva da "blagonakloni vanzemaljci" žele da podele "nultu tačku energije" sa ljudima na Zemlji. Ova tehnologija bi mogla da otvori mogućnosti izvlačenja energije iz praznog prostora.

Vanzemaljci Neidentifikovani leteći objekat Teorije zavere
Vanzemaljci Neidentifikovani leteći objekat Teorije zavere, Foto: Shutterstock

On upozorava da vanzemaljci neće tolerisati bilo kakav oblik vojnog nasilja na planeti ili u svemiru.

Takođe ,u jednom od svojih mejlovla spominje ženu po imenu Teri Mansfield, koju opisuje kao direktora specijalnih mirovnih snaga za vanzemaljsku inteligenciju.

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi