Prevara. svađa
Printskrin
Prevara. svađa

Printskrin

Prevara. svađa, Foto: Printskrin

 

Supruga u Kini je zatekla svog muža u sobi sa oskudno odevenom ženom. Supruga je poludela. Svoju suparnicu je vratima udarala na zid.

Ljubavnica je pokušala da se odbrani i skrivala je lice rukom kada je shvatila da se sve snima. Besna supruga joj je sklanjala ruku s lica kako bi se videlo o kome se radi. Ljubavnica je pokušala ženi da objasni da ta cela situacija nije njen problem i da bi muž i žena o tome sami trebalo da rasprave.

U beogradskom zoo vrtu rodilo se naslađe mladunče koje ste ikad videli! (FOTO)

AUTOR: Alo.rs/ M. I. DATUM I VREME: 04.09.2019. 08:59 Verovatno najslađa fotografija koju ćete danas videti. Zoo vrt, Foto: Tanjug/Zoran Žestić Zoološki vrt u Beogradu postao je bogatiji za još jednu bebu bizona! Beo Zoo vrt prerasta u pravu oazu divljeg sveta u kojoj sve više životinja ima svoj dom.

 

- To nema veze s tobom? Zavela si mi muža i tvrdiš da to nema veze s tobom - vikala je prevarena žena, piše 24sata.hr.

Pročitajte još:

 

Suprug se sve vreme držao u pozadini, a onda je svoju suprugu nazvao "furijom". Žena je iz osvete snimak objavila na društvenim mrežama. Jedan član porodice pokušao je da opravda supruga i rekao je kako je on napravio ono što radi 90 posto muškaraca u Kini.

I zaista, kako statistika pokazuje, vanbračne afere su zadnjih godina u toj zemlji porasle. Za čak 75 posto razvoda kriva je nevera. Ali samo 30 posto prevarenih se zaista odlučuje za razvod. Suprug iz ovog videa bio je visoko pozicionirani službenik kojem komunistička partija nije oprostila ovaj čin. Brzo je smenjen, piše OE24.