Restoran, kafana
Alo!/ Rajko Ristić
Restoran, kafana

Alo!/ Rajko Ristić

Restoran, kafana, Foto: Alo!/ Rajko Ristić

Korisnik mreže Reddit podelio je svoje negativno iskustvo sa prvog sastanka koji u početku i nije delovao tako loše, ali onda je stigao konobar koji je uništio veče nesuđenom paru.

Nakon izlaska momak je pozvao devojku na drugi sastanak, ali ona ga je odbila.

- Bilo nam je zabavno sve dok nije počela da priča o drugom tipu i koliko joj se on sviđa pa sam pomislio - ''hajde da jedemo, razgovaramo i odemo", s obzirom na to da joj se sviđa neko drugi, ali sve se raspalo kad je došao račun - rekao je mladić za Bored Pandu.

Pročitajte još:

 

- Bila je šokirana što sam je pustio da plati svoj račun. Nije ništa rekla tada, ali po njenom izrazu lica shvatio sam da je ljuta - nastavio je svoju ispovest ovaj mladić.

- Obično platim račun za obe strane, međutim ja sam student i radim 60 sati nedeljno kako bih platio za hranu, knjige i slično. Očigledno sebi ne mogu da priuštim 110 dolara za njenu hranu.  Pozvao sam je ponovo kako bih joj se izvinio za prošli put i nadao se da možemo otići na neko jeftinije mesto, ali rezultati su bili vrlo loši... - napisao je mladić.

Naime, cura ga je odbila jer nije platio njenog jastoga i vino (110 dolara), iako je on jeo karbonaru i pio pivo (17,50 eura), a na sve to je ona njega pozvala da izađu. On joj je odgovorio da je student, a ne njen sponzor, na što mu je devojka nepristojno poručila da džentlmeni uvek plaćaju i da je on valjda gej.

Kad joj je napisao da je zapravo džentlmen jer nije otišao kad je počela da priča o drugom tipu, poručila mu je da se goni i da je samo hteo da spava sa njom.

- Naravno da sam hteo. Ali, tada sam shvatio da možda nemam 20 eura za to - odgovorio joj je.