Ovo su tri najprivrženije rase pasa

Iako svaki pas voli biti sa svojim vlasnikom, postoje neki koji to jednostavno obožavaju i samo su tada istinski srećni.

Šepanje psa
Šepanje psa, Foto: Shutterstock

Ovo su tri pasmine koje su najprivrženije i idealne su za vlasnike koji imaju dosta slobodnog vremena koje mogu posvetiti svom četveronožnom ljubimcu.

Labrador

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by Labrador Retriever Dogs🐾 (@labradors.universe)

Labradori su poznati po svojoj blagoj naravi i vezanosti za svoje vlasnike. Ići će bilo kuda s njima jer su samo tada potpuno srećni. Oni će trčati, hvatati lopticu ili štap, valjati se po travi... Zapravo, oni će učiniti sve kako bi oraspoložili svog vlasnika.

Nemački ovčar

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by German Shepherds | GSD (@germanshepherrds)

Nemački ovčar je jedna od najvernijih pasmina. Oni uvek žele biti sigurni da vas mogu zaštititi. Najsrećniji su kad svog vlasnika drže na oku i paze da mu se ne dogodi ništa loše. Da se oni pitaju, oni bi sa svojim vlasnikom išli i na posao ako je to ikako moguće.

Doberman

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by Doberman Pinschers (@doberman_pinschers)

Ovi psi se poput čičaka zalepe za ljude koje vole i ne žele ništa drugo nego biti u njihovoj blizini. Izvorno uzgajani kao psi čuvari u Nemačkoj, njihova želja da budu blizu vlasnika proizlazi iz želje da ih zaštite. Vrlo su osetljivi i najbolje se osećaju kada žive u istom prostoru sa svojim vlasnikom.

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi