Pare, novac, zarada, dinari, dinar
Shutterstock, ilustracija
Horoskop, astrologija, horoskopski znaci

Shutterstock, ilustracija

Foto: Shutterstock, ilustracija

OVAN

LJUBAV: Dopada vam se osoba koja možda i nije najbolji odabir za vas, ali trebaće vam dosta vremena da to sami uvidite. Ne kaže se bez razloga da je ljubav slepa na neki način.

ZDRAVLJE: Mogući su hronični problemi sa sinusima. Te tegobe vas opterećuju neko duže vreme i sada dolazi konačno prilika da se posvetite rešavanju problema.

PROČITAJTE JOŠ:

BIK

LJUBAV: Polako shvatate da je vreme za emotivne promene. Put koji sada odaberete ćete dugo pratiti... Spremni ste za važne odluke koje vas mogu dovesti do važnih promena.

ZDRAVLJE: Veoma dobro stanje na ovom polju vas očekuje. Ne biste trebali da imate bilo kakve tegobe kada je u pitanju zdravlje danas. Posvetite se sebi i svojim potrebama.

BLIZANCI

LJUBAV: Možete da se nadate odličnoj situaciji sa voljenom osobom koja radi sve kako bi vam pokazala koliko vas voli. Pred vama je povoljan dan, ispunjen romantikom i nežnostima.

ZDRAVLJE: Mogući su manji problemi sa venama. Generalno vas očekuje problematično stanje po pitanju krvotoka i cirkulacije, pa se bolje posavetujte sa lekarom oko vaših tegoba.

RAK

LJUBAV: Važno vam je da ostvarite bolju komunikaciju sa voljenom osobom jer smatrate da trenutno neke stvari ne idu u najboljem smeru. Ako ste slobodni, danas se dosađujete.

ZDRAVLJE: Skloni ste gojenju i to vas opterećuje u svakom smislu i zdravstveno i psihički. Vreme je da stabilizujete svoj ritam ishrane i da se posvetite vežbanju.

PROČITAJTE JOŠ:

LAV

LJUBAV: Moguće je da niste dobili sve ono što ste tražili od trenutnog partnera i da sada pokušavate da se izborite sa ljubomorom koja vas opseda van vaše kontrole.

ZDRAVLJE: Stopala su vam osetljiva. Pazite da ne dođe danas do nekih povreda u predelu nožnih zglobova. Ako ste fizički aktivni, pogotovo vodite računa o sebi.

DEVICA

LJUBAV: Pokušajte da smanjite svoju potrebu da kritikujete jer u nekim situacijama grešite a niste toga ni svesni. Pokažite više razumevanja prema partneru koji želi da vas zadrži.

ZDRAVLJE: Problemi sa nervozom su naglašeni kod vas. Možete da očekujete da ćete zbog stresa imati i neke manje tegobe na polju zdravlja. Radite na osećaju unutrašnjeg mira.

VAGA

LJUBAV: Možete da očekujete priliku da obnovite komunikaciju sa osobom do koje vam je generalno jako stalo. Pred vama je povoljna faza kada je u pitanju ljubavno polje.

ZDRAVLJE: Mogući su problemi sa zubima. Posetite stomatologa radi redovne kontrole. Vreme je da povedete više računa o zdravlju i higijeni svojih ziba i usne duplje koja je podložna problemima.

ŠKORPIJA

LJUBAV: Potrudićete se da voljenoj osobi pokažete koliko vam je stalo do nje i do toga da vam brak uspe. Možete da očekujete da ćete ostvariti pozitivne rezultate u kontaktu sa njom.

ZDRAVLJE: Povećajte unos kalcijuma. Generalno povedite više računa o zdravlju svojih kostiju u narednom periodu. Ovo je faza u kojoj bi i kičma mogla da vam bude prilično osetljiva.

STRELAC

LJUBAV: Očekuje vas susret sa osobom koja vam se dopada. Neočekivano možete doći do dosta bolje komunikacije i zbližavanja sa njom iako se niste nadali tome danas.

ZDRAVLJE: Prijalo bi vam bavljenje sportom. Pred vama je faza u kojoj ćete imati višak energije i u kojoj ćete biti raspoložei za rekreaciju i neke nove događaje i avanture.

Muvanje, flert, par, ljubav, veza

Shutterstock, ilustracija

Foto: Shutterstock, ilustracija

JARAC

LJUBAV: Možete da očekujete zanimljiv dan uspećete da šarmirate jednu osobu koja u vama budi posebna osećanja. Ako već imate partnera, on će vam pokloniti više pažnje nego inače.

ZDRAVLJE: Problemi sa cirkulacijom su naglašeni kod vas pa je važno da povedete računa pogotovo ako je to vaš hroničan problem. Osetljivo vam je zdravlje danas.

VODOLIJA

LJUBAV: Očekuje vas flert i kontakt sa osobom koja može da vam postane veoma zanimljiva i privlačna kako se odnos bude razvijao. Pred vama je prilika da pokažete osećanja.

ZDRAVLJE: Podložni ste upalnim stanjima i zdravlje vam sada nije baš sjajno. Potrudite se da odmarate, da se ne naprežete i uradite sve što je do vas kako biste ojačali imunitet.

RIBE

LJUBAV: Niste zainteresovani za ozbiljnu vezu sada jednostavno vam više prija vaša sloboda. Pred vama je faza u kojoj ćete imati priliku da realizujete svoje ambicije i želje.

ZDRAVLJE: Moguća je prolazna prehlada ali pored toga generalno ne biste trebali da imate veće probleme sa zdravljem. Dajte sve od sebe kako biste ostvarili bolje stanje.