Posao, biznis, karijera, kancelarija, poslovna žena
Shutterstock, ilustracija
Posao, biznis, karijera, kancelarija, poslovna žena

Shutterstock, ilustracija

 Foto: Shutterstock, ilustracija

OVAN

POSAO: Finansijski ste stabilni i dobro se osećate zbog toga. Generalno nemate veće smetnje na polju posla. Možete da očekujete da ćete uspeti da ostvarite veći uspeh danas.

ZDRAVLJE: Postepeno poboljšanje vam dolazi. Ako ste u proteklom periodu imali neke poteškoće kada je u pitanju zdravlje sada konačno možete da očekujete olakšanje.

BIK

POSAO: Deluje da sada ne ide sve onako kako ste se nadali i da vam to predstavlja prilično veliku kočnicu. Imate pad samopouzdanja zbog nepovoljne situacije na poslu.

LJUBAV: Nadate se da ćete uspeti da dođete do poboljšanja na ovom planu. Imate utisak da se partner promenio ali vam je i dalje stalo do njega. Niste spremni da donesete konačnu odluku.

Pročitajte još:

BLIZANCI

POSAO: Mogući su neki iznenadni preokreti sa kojima ne umete najbolje da se izborite. Biće vam potrebna pomoć oko posla. Potrudite se da date sve od sebe kako biste stanje rešili.

LJUBAV: Sa voljenom osobom dolazite do krizne faze u kojoj je svaki ishod moguć. Pazite na svoje reči i dela. Nemojte da provocirate nove svađe i nesuglasice bez potrebe.

ZDRAVLJE: Pod stresom ste. Moguće je da vam je zdravlje ugroženo zbog velike količine nervoze koju osećate. Pred vama je period u kojem vam zdravlje može biti narušeno.

RAK

POSAO: Važno je da pokažete da ste spremni da pravite kompromise jer sada jedino kroz timski rad možete da napredujete. Ukoliko se postavite na pravi način ostvarićete poslovni uspeh.

LJUBAV: Moguće je da će vam se sasvim iznenada i neočekivano desiti neko novo ljubavno poznanstvo koje će vas ostaviti bez daha. Spremni ste da doživite neka nova iskustva na ovom polju.

ZDRAVLJE: Povedite računa o zubima koji bi mogli da vam budu osetljivi a naglašeni su i problemi sa desnima. Na vreme zakažite redovan pregled kod stomatologa.

LAV

LJUBAV: Moguće je da voljena osoba ima neke primedbe na vaše ponašanje i da vam današnji dan neće biti baš sladak. Horoskop vam danas nije povoljan pa se čuvajte mogućih svađa.

ZDRAVLJE: Skloni ste infekcijama i upalnim, kao i bolnim stanjima. Pred vama je faza u kojoj bi imunitet veoma lako mogao da vam opadne. Povedite računa o tome.

DEVICA

POSAO: Moguće su manje komplikacije ukoliko se bavite poslovima povezanim sa trgovinom ili komunikacijom. Pazite da ne dođe do problema vašom krivicom, zbog manjka koncentracije.

LJUBAV: Moguće je da voljena osoba od vas traži neki vid podrške kako bi mogla da reši svoje probleme. Pokažite joj da ste tu za nju. Uradite sve što možete kako bi joj ulepšali raspoloženje.

ZDRAVLJE: Osetljiv urogenitalni trakt je naglašen kod vas danas. možete biti skloni infekcijama, upalama kao i nekim virusnim oboljenjima. Posavetujte se sa lekarom.

VAGA

POSAO: Očekuje vas povoljan dan za poslovno polje. Bićete u prilici da završite sve obaveze koje ste imali u planu. Možete da očekujete da ćete biti veoma produktivni.

LJUBAV: Moguće je da će na videlo izaći neke stvari i problemi koje ste skrivali iz prošlosti i da će to opteretiti vašu vezu. Potrudite se da sa voljenom osobom raščistite probleme.

ZDRAVLJE: Skloni ste alergijskim reakcijama i generalno se ne osećate dobro danas. Ova faza vam nije preterano povoljna za fizičku aktivnost ili bilo kakvo naprezanje pa bolje odmarajte.

ŠKORPIJA

LJUBAV: Niste ispunili svoje reči i voljena osoba sada sumnja u vaše namere. Vreme je da joj pokažete šta želite od vašeg odnosa kako biste na duže staze kao par mogli da napredujete.

ZDRAVLJE: Problemi sa stomakom bi mogli da vas muče tokom današnjeg dana. Povedite računa o svojoj ishrani i nemojte da preterujete sa teškim namirnicama.

STRELAC

POSAO: Moguće je da niste sasvim objektivni, pa i da neke stvari ne vidite na pravi način. Potrebno je da proširite svoje vidike. Posavetujte se sa nekim od kolega oko poslovne situacije.

LJUBAV: Nije preterano povoljan dan za nova poznanstva ili početak veze, pa će neke stvari sada pričekati. Važno je da se potrudite da budete strpljivi a ne napadni.

ZDRAVLJE: Moguća je glavobolja prolaznog tipa. Današnji dan vam nije preterano povoljan. Potrudite se da izdvojite više vremena za odmor i opuštanje i posvetite se više sebi.

Pročitajte i:

JARAC

POSAO: Delujete veoma nervozno u komunikaciji sa poslovnim okruženjem što može negativno da se odrazi na vaše planove. Uradite sve ono što je do vas kako biste smanjili tenziju.

LJUBAV: Partner primećuje da se ponašate drugačije i zbog toga oseća neki vid uznemirenosti. Razgovarajte sa njim o problemima koji vas muče nemojte ništa da prećutkujete.

ZDRAVLJE: Mogući su grčevi u mišićima. Pred vama je faza u kojoj će vam nervni sistem biti takođe osetljiv. Prijalo bi vam da povećate unos magnezijuma ali i da više odmarate.

VODOLIJA

POSAO: Ukoliko se bavite poslovima vezanim za finansije ili bankarstvo povoljan je dan. Takođe, dobra je situacija za nova ulaganja. Generalno vam od ruke ide sve vezano za novac.

LJUBAV: Možete da računate na dobar odnos sa voljenom osobom. Ukoliko ste slobodni, sa Ovnom ćete imati zanimljiv kontakt. Očekuju vas pozitivne promene vezane za emocije.

ZDRAVLJE: Moguć je pad energije. Pred vama je povoljna faza za odmaranje i opuštanje. Posvetite se sebi, hobiju koji volite i izbegavajte stresne okolnosti.

RIBE

POSAO: Možete da očekujete da ćete biti oslobođeni većine poslovnih obaveza tokom današnjeg dana. Ne biste trebali da budete opterećeni bilo čime, više ćete se posvetiti privatnim stvarima.

LJUBAV: Povoljan je dan za ukoliko postoji osoba koja vam se dopada. Imaćete priliku da dođete do značajnijeg zbližavanja. Očekuje vas jako dobra faza za početak nove veze.

ZDRAVLJE: Mogući su problemi sa umorom. Očekuje vas period u kojem možete imati probleme vezane za pad koncentracije kao i za nizak pritisak i opštu malaksalost.