Žena sreća srećna radost osmeh
Shutterstock
Sreća Detelina

Profimedia

Sreća Detelina, Foto: Profimedia

OVAN

POSAO: Nećete imati previše obaveza danas, pa ćete uspeti da se posvetite još nekim stvarima osim svog posla. Nedelja je dan za odmaranje i opuštanje, pa svakako ne želite da se forsirate.

LJUBAV: Očekuje vas veoma zanimljiva komunikacija sa osobom sa kojom ćete u narednom periodu moći da uđete u emotivnu vezu. Pred vama je povoljan dan za ljubavno polje.

BIK

POSAO: Možete da očekujete neke lepe vesti kojima ćete se mnogo obradovati! Pred vama je jako dobar dan za posao. Pripremite se za unapređenje i pozitivne promene.

ZDRAVLJE: Prolazna ukočenost u leđima je moguća kod vas. Potrudite se da se ne optzerećujete i ne forsirate previše. Posetite neki salon za masažu kako biste se opustili.

Pročitajte još:

BLIZANCI

POSAO: Povoljan je dan za odmaranje i opuštanje. Ne biste trebali da imate preterano naporan tempo na poslu. Naredni period iskoristite za to da se posvetite sebi i svojim potrebama.

ZDRAVLJE: Prijaće vam rekreacija, šetnja ili boravak u prirodi. Potrebno vam je da se neko vreme posvetite uživanju, opuštanju i da se maksimalno rasteretite od stresa i obaveza.

RAK

POSAO: Ukoliko ste iz nekog razloga bili zabrinuti za polje posla i finansija, danas ćete se obradovati i odagnati svoje brige. Možete da očekujete pozitivan razvoj događaja.

LJUBAV: Očekuje vas veoma zanimljiv susret sa osobom koja će imati romantičan predlog za vas. Možete da se nadate lepom danu za ljubav i ako već imate brak ili vezu.

ZDRAVLJE: Povoljan je period za neku manju intervenciju. Generalno ste sada u fazi brzog oporavka. Aspekti ukazuju na moguće značajno poboljšanje na polju zdravlja kod vas.

LAV

POSAO: Očekuje vas pozitivna saradnja sa poslovnim partnerom sa kojim možete da očekujete zajednički uspeh. Pred vama je faza u kojoj ćete biti zadovoljni poslovnim okolnostima.

LJUBAV: Baš danas biste mogli da uđete u jednu novu vezu koja bi trebala da vam bude važna na duže staze u budućnosti. Potrudićete se da toj osobi pokažete svoja iskrena osećanja.

ZDRAVLJE: Manji problemi sa alergijama su mogući kod vas. Generalno ste danas prikazani kao da ste prilično osetljivi i da treba da povedete više računa o svom zdravlju.

DEVICA

POSAO: Dolazite do velikog olakšanja na poslovnom planu. Dobijate dobre vesti i zadovoljni ste situacijom. Možete da očekujete da će vam današnji dan biti generalno dobar i miran.

LJUBAV: Možete da očekujete da će vam voljena osoba pružiti mnogo pažnje i nežnosti tokom današnjeg dana. Spremni ste da se prepustite svojim osećanjima i da uživate u lepim trenucima.

ZDRAVLJE: Povećajte unos vitamina kako biste mogli da ojačate svoj imuni sistem. Vreme je da se maksimalno posvetite zdravlju i svojim navikama kako biste neke stvari doveli u red.

VAGA

POSAO: Dolazi vam prilika da poboljšate svoje finansije i da ostvarite neki dobitak, moguće je i na sreću ili kroz rizik. Pred vama je faza u kojoj možete da napredujete u materijalnom smislu.

LJUBAV: Veoma ste šarmantni i lako zavodite osobu koja vam se dopada. Možete da očekujete zanimljiv dan za ljubavno polje. Spremni ste da date svoj maksimum na ovom polju.

ŠKORPIJA

POSAO: Moguće je da ćete dobiti pomoć od nekog člana porodice. Ukoliko se bavite privatnim poslom stanje je sve bolje. Postepeno dolazite do bolje zarade koja zadovoljava vaše potrebe.

LJUBAV: Uživate u toplini svog doma i dobro se osećate pored partnera koji vam pruža svu ljubav koja vam je neophodna. Možete da očekujete da će vam današnji dan biti povoljan.

ZDRAVLJE: Dobro se osećate. Ne očekuju vas bilo kakvi problemi sa zdravljem. Uživajte u pozitivnim okolnostima koje su oko vas i potrudite se da odmarate i da se posvetite sebi.

STRELAC

POSAO: Ukoliko planirate neko putovanje možete da se nadate uspehu. Pred vama je povoljan dan i za poslovne pregovore. Iako je nedelja, vama se neka važna nova dešavanja mogu pokrenuti.

LJUBAV: Tokom današnjeg dana vam se može desiti neko zanimljivo novo poznanstvo sa osobom koja će imati poseban uticaj na vas. Spremni ste da joj date šansu da vas osvoji.

ZDRAVLJE: Povedite računa o svom grlu. Moguće su upale, problemi sa infekcijama, bolnim stanjima i tome sl. Povećajte unos čajeva, supica, toplih napitaka kao i vitamina.

JARAC

POSAO: Možete da očekujete dobro stanje na ovom polju. Nalazite se na sasvim stabilnoj poslovnoj poziciji. Ne postoji ništa što bi trenutno moglo da ugrozi vaš položaj.

ZDRAVLJE: Osetljiv vam je predeo vrata i ramena. Moguća je ukočenost koja će vas pratiti neko duže vreme. Povedite računa o svom zdravlju i na vreme zakažite masažu.

VODOLIJA

POSAO: Može se reći da da će vam dan proteći bez neprijatnih iznenađenja. Sve ide onako kako ste očekivali. Spremni ste da se malo odmorite od posla i da iskoristite poslednji dan vikenda za to.

LJUBAV: Ukoliko ste u braku maksimalno se trudite da sa voljenom osobom uspostavite dobar i stabilan odnos kako biste održali svoju zajednicu. Važno vam je da se stanje popravi.

RIBE

POSAO: Maksimalno ste fokusirani na svoje obaveze i veoma vam je važno da sve što treba završite na vreme. Uradićete sve ono što je do vas kako biste mogli da ostvarite željene rezultate.

LJUBAV: Dopada vam se jedna neobična osoba koja ima veoma originalan stil. Moguće je da ćete pored nje pronaći i sebe na neki način. Spremni ste da se prepustite ljubavi za koju verujete da je prava.

ZDRAVLJE: Prijala bi vam meditacija. Vama je potrebno da se osećate mirno, spokojno, jer vam od emocija i psihe u velikoj meri zavisi i zdravstveno stanje. Radite na sebi.