STAVLJALI SU NECI CIGLE U TORBU! Sećate li se braće Mitrović iz Srećnih ljudi? Evo kako danas izgledaju i ČIME SE BAVE! (FOTO)

Jedan je danas žestok momak, a drugi se bori sa...

Braca Mitrovic i Neca
Braca Mitrovic i Neca, Foto: Youtube

Pavla Bihala i Nikolu Žarkovića svi znaju kao braću Mitrović iz serije "Srećni ljudi" koja se prikazuje na RTS-u. Nestašna braća Mitrović čiji je otac u seriji bio Petar Kralj, stralno su maltretirali Necu i tražili novac od njega.

 

Pročitajte još

Danas se braća Mitrović se bave potpuno drugim poslom. Pavle Bihali je danas poznat široj javnosti kao predstavnik udruženja Levijatan koji su pažnju javnosti privukli fotografijom na kojoj poziraju članovi u fantomkama sa porukom "Ne diraj životinje, naćićemo te".

POJAVIO SE U SAMO 3 EPIZODE Srbija je kidala na seksi telohranitelja iz Srećnih ljudi! Brzo je nestao sa scene, ostaćete u čudu kada vidite kako DANAS IZGLEDA

On po celom telu ima tetovaže i odavno više ne glumi. Ulogu pamti kao kroz maglu, ali za njega je bilo jedno divno dečje iskustvo.

Srećni ljudi, braća Mitrović
Srećni ljudi, braća Mitrović, Foto: Screenshot Youtube

Za razliku od njega, Nikola Žarković je advokat i posle mnogo godina ponovo se našao pred kamerama, u ulozi policajca u filmu "Sistem".

Srećni ljudi, braća Mitrović
Srećni ljudi, braća Mitrović, Foto: Screenshot Youtube

Pre advokature je radio u Poštanskoj štedionici na pravnim poslovima.

Samostalan je advokat od februara 2009. godine, a oblast rada su mu krivično i odštetno pravo. Govori engleski jezik, služi se nemačkim i ruskim. Oženjen je i ima jedno dete.

Pogledajte BONUS video:

Bivša zadrugarka otkriva: Muškarci plaćaju Ani Korać 500, a Sanji Stanković 250 evra!

 

 

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi