SVI JE PAMTITE PO REČENICI: "NEĆU DA TI KAŽEM ĆELAVI"! Evo kako danas izgleda devojčica koja je pre 15 godina izgovorila čuvenu repliku u filmu "Mrtav 'ladan"

Nekad i sad!

Tara Manić
Tara Manić, Foto: Screenshoot Youtube

Tara Manić, devojčica iz filma "Mrtav ladan" koja je izgovorila čuvenu "Neću da ti kažem ćelavi", a njena uloga čak nije imala ni ime.

 

Tara je završila pozorišnu režije na Fakultetu dramskih umetnosti u Beogradu, u klasi Alise Stojanović. Kako kaže, upisala se iz prve.

SKANDALI NE PRESTAJU DA IH PRATE! Megan nabacila kiseo osmeh, a Hari BESAN kao ris! O ovom detalju BRUJI ČITAV SVET! (VIDEO)

- Položila sam prijemni iz prve. Paralelno sam te godine polagala i prijemni na medicini, ali sam ostala na režiji. U mojoj porodici su svi pravnici, ekonomisti, novinari, pa moji izbori nisu bili određeni genetikom - rekla je ranije Tara.

 

Pošto je upisala ono što najviše voli, ne osvrće se na to što mladi u umetničkim strukama često jako teško dolaze do posla.

- Imam utisak da je tako u svim profesijama. Izabrala sam ono što najviše volim, ne osvrćem se na to i verujem da će biti posla. Ljudi koji zasluže uvek nađu put, prilično sam optimistična iako sam svesna situacije - priča mlada rediteljka.

 

S obzirom na to da je od malena glumila, pitali smo je da li se premišljala između glume i režije.

POGINULA TRUDNA U STRAVIČNOJ NESREĆI Poznati glumac sahranio SVE KOJE JE VOLEO i ostao potpuno SAM NA SVETU! Planeta plače nad njegovom sudbinom

- Nisam. Od šeste do 18. godine sam išla u grupu kod Mike Aleksića, a još u gimnaziji (III beogradska) sam presekla da će to biti režija. Bila sam prva na listi na upisu - priča Tara.

 

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi