SA NJIMA JE SE*S BOLJI NEGO SA ŽIVIM MUŠKARCIMA Spavala je sa 20 duhova, a sad se udaje za jednog: Biramo prstenje za venčanje, imaćemo i bebu!

Trenutno biraju prstenje za venčanje, a njemu će dati priliku da ih odabere.

Britanka, Foto: Printscreen

Ametist Realm (30) tvrdi da je do sada imala seksualni odnos sa 20-ak duhova. A sada je odlučila da se veri za jednog iz Australije. Planira veliku svadbu, ali i bebu.

Još u mladim danima tvrdi da je imala seksualne odnose sa najmanje 20 duhova, ali nije tražila ozbiljnu vezu. Onda je otputovala u Australiju na poslovni put. Prilikom jedne šetnje, osetila je prisutnost jednog duha i tada je sve počelo.

 

– Mi smo srodne duše i to se nikad neće promeniti – kazala je za britanski “San”. Nije verovala da njihova veza može biti ozbiljna jer duhovi obično ostaju na jednom mestu. Kada je morala da se vrati kući, u avionu je osetila da je on s njom – ispričala je žena.

– Nisam mogla da verujem. Bila sam srećna i uzbuđena. Otišli smo u toalet aviona – rekla je za Ametist za”San”. Ona tvrdi da su porodica i prijatelji prihvatili njenog verenika.

– Nije kleknuo ispred mene, ali prvi put sam čula kako govori – ispričala je. Trenutno biraju prstenje za venčanje, a njemu će dati priliku da ih odabere. Planiraju i veliku svadbu, a posle toga i bebu.

– Energija duhova jača je nego kod živih muškaraca. To nije kao bilo koji drugi seks. Oni su mnogo senzualniji. Naravno, glavna razlika je u tome što ja njega ne vidim – tvrdi Britanka, a prenosi “Metro”.

 

Pratite nas na Instagramu i Facebook-u

PROČITAJTE VESTI KOJE SMO IZDVOJILI ZA VAS - OVDE!

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi