MAJKA PRODALA TEK ROĐENE BLIZANCE Novac potrošila na novi telefon, a onda je ocu dečaka na pamet pala još gnusnija stvar!

Ženu i njenog partnera je uhapsila policija, a bebe su predane na starateljstvo baki i dedi.

Policija, ubistvo, ulica, masakr
Foto: Shutterstock, ilustracija

Jedna novopečena mama iz Kine svoje je novorođene blizance prodala za 7.400 funti kako bi otplatila dugove s kreditnih kartica i kupila novi telefon.

Dečake mlađe od dve nedelje prodala je u dve različite porodice koje žive 700 kilometara dalje od njenog rodnog grada, prenosi LADBible.

VIDEO POSLE KOGA NEĆETE MOĆI DA SPAVATE Tele sa ljudskim licem leži na senu! Ubrzo po snimanju desila se smrt (VIDEO)

PRONAŠAO MAMINU SE*S IGRAČKU Nije znao šta drži - mlatio po vazduhu i krevetu, pa se dao u beg! Žena puca od muke (VIDEO)

Ženu i njenog partnera je uhapsila policija, a bebe su predane na starateljstvo baki i dedi.

Bolnica
Foto: Alo!/Dejan Briza

Policija je otkrila da je žena koja se preziva Ma blizance rodila prošlog septembra, a kako su bili rođeni prevremeno, smešteni su u inkubator. Njen partner, prezimena Vu, nije se pojavio u bolnici pa je Ma odlučila decu da proda strancima.

Kineski mediji prenose da je rekla da je to uradila jer je "bez novčića i u velikim dugovima", a da joj njena porodica nije htela pomoći jer ne odobravaju što je zatrudnela pre braka.

Arkan je zbog Cecine koleginice hteo da se razvede! Bio je potpuno lud za ovom pevačicom, isplivali svi detalji! (FOTO)

AUTOR: Alo.rs/N.M. DATUM I VREME: 10.09.2019. 20:28 Strasti između njih dvoje su se razbuktale krajem osamdesetih godina.

Vu se navodno javio tek kad je saznao da je prodala decu kako bi zatražio svoj deo zarade i time otplatio kockarske dugove.

Bonus video

Neverovatno parkiranje u centru Beograda!

 

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi