Tuga tužan plač očaj otac smrt
Shutterstock
Tuga tužan plač očaj otac smrt

Shutterstock

Tuga, Foto: Shutterstock

Bračni par Robert i Tifani Vilijams iz Harizburga u američkoj državi Pensilvaniji, optuženi su za krađu nakon što su potrošili više desetina hiljada dolara koje im je njihova banka greškom prebacila na račun.

VERNICI ŽIVE U ZABLUDI! Krst je najbitniji simbol naše vere, a nekada je predstavljao nešto sasvim drugo! (VIDEO)

U sudskim dokumentima navodi se da je bračni par Vilijams primio greškom 120.000 dolara i da su skoro sve potrošili.

Ubo je u teme, pa u desni lakat, Jelena je otrčala do kanala, a onda je sustigao i smrskao lobanju - Izjave svedoka otkrile sve!

Suđenje decenije Zoran Marjanović, Foto: Alo!/Masanori Jošida * Zoran Marjanović naći će se pred sudijom kao optuženi za ubistvo pevačice u sredu u Višem sudu u Beogradu * Njemu se na teret stavlja teško ubistvo za koje je zaprećena kazna do 40 godina zatvora * Optužnica se zasniva na četiri ključna dokaza - tri materijalna i izjavama svedoka Dugoočekivano suđenje za ubistvo pevačice Jelene Marjanović konačno će početi u sredu u Višem sudu u Beogradu, a na optuženičkoj klupi naći će se Zoran Marjanović, njen suprug.

Policija je saopštila da par ima više od 100.000 dolara prekoračenja odobrenih sredstava. U dokumentima se ističe da su njih dvoje priznali da su znali da novac nije njihov.

"PORED NJIH SE OSEĆAM KAO KRALJICA" Žena iz Šumadije zadovoljava celo selo: "Kod kuće nemaju se*s, ja im pružam sve - oni su najbolji u krevetu!"

Oboje su optuženi za krađu i preuzimanje ukradene imovine. Oslobođeni su uz kauciju.

Pročitajte još:

Par je novac primio 31. maja, a greška je primećena 20. juna. Novac je preuzet sa računa Vilijamsovih i prebačen na ispravnu adresu firme za investicije.

“TRPIM SRAMOTU 20 GODINA” Njen muž zarađuje milione, može da kupi sve što poželi, ali iza zlatne fasade krije se bolna istina!

Međutim, kada je greška uočena, par je već potrošio oko 107.000 dolara.

BONUS VIDEO: Pitali smo Aleksandra Vučića kada će biti uveden VOJNI ROK i šta piše u u ličnoj poruci od Putina