Hitna pomoć
Alo!/ Dejan Briza
Hitna pomoć

Alo!/ Dejan Briza

Hitna pomoć, Foto: Alo!/ Dejan Briza

Devetogodišnji dečak umalo je nastradao nakon što mu je njegova sestra (4) slučajno zarila nož u potiljak. Bizaran slučaj dogodio se u petak na Floridi, nakon što je petoro mališana ostalo samo u stanu.

"KAO DA MI JE NEKO ZAVEZAO UŽARENU ŽICU" Helena je odlučila da amputira nogu sa 22 godine! Razlog je toliko tužan da će vam slomiti srce! (FOTO)

Naime, kobnog dana majka mališana Džuli Belijard poverila je svojoj majci Meri Pjer (55) petoro dece uzrasta od tri do devet godina na čuvanje, kako bi otišla na posao. U popodnevnim satima Meri je odlučila da ostavi decu bez nadzora kako bi otišla da doveze ćerku sa posla.

Ljiljana uvukla crevo u septičku jamu kako bi "produvala" vodu, a onda samo nestala! Suprug ugledao njenu klompu i sve mu je bilo jasno!

AUTOR: Kurir/D.S. DATUM I VREME: 22.09.2019. 16:22 Tragedija! selo, Foto: Tanjug Ljiljana Cvetković (69) u petak oko 11.30 upala je u septičku jamu i udavila se. Pretpostavlja se da se onesvestila od mirisa amonijaka. Kako se saznaje, tragedija se dogodila oko 11.30 u Ulici vojnika Srđana Simića, kad je nesrećna žena pošla da očisti jamu.

Najstarijem detetu, devetogodišnjem dečaku, ostavila je mobilni telefon i objasnila mu kako da je pozove u slučaju da nešto pođe po zlu. Nedugo nakon toga, najmlađe dete, devojčica stara svega tri godine, uspela je nekako da se dokopa noža.

MLADA HTELA DA TESTIRA IZABRANIKA, PA OSTALA BEZ NJEGA! Neutešno je plakala na ulici nakon što se on okrenuo i otišao zauvek! (VIDEO)

Čim je primetila, njena samo godinu dana starija sestra istrgla joj je oštricu iz ruku, a potom je u panici bacila nož ka drugoj strani sobe. Međutim nož nije samo pao na zemlju već se, kao u filmovima, odbio o ekran i zario njenom devetogodišnjem bratu u potiljak, a potom ispao ostavljajući ranu veliku nekoliko centimetara.

Putin otkrio ko stoji iza "Velike Albanije"

AUTOR: Alo.rs/D.S. DATUM I VREME: 22.09.2019. 20:01 - 22.09.2019. 20:11 Ruski predsednik otvoreno Vladimir Putin, Foto: AP Ruskе službе dоšlе dо sаznаnjа dа је zаpаdnа vојnа аliјаnsа dаlа zеlеnо svеtlо Аlbаncimа dа krеnu u аkciјu. Еdi Rаmа оdmаh pоtоm pоzvао nа „uјеdinjеnjе".

Drugi dečak (8), kada je video da mu brat obilno krvari, odmah je uzeo mobilni da pozove baku, ali mu se ona nije javila na telefon. Uspaničeno, dečak je pokušavao da pozove policiju, ali je uporno grešio broj, te je na kraju izleteo iz kuće i počeo da doziva pomoć u komšiluku.

"Bukvalno je ušao u našu kuću i rekao da mu brat krvari. Prizor je bio jeziv, krvi je bilo na sve strane", rekla je komšinica Kristina Pusateri za "Ej-Bi-Si njuz".

Pročitajte još:

Kristina i njena majka odmah su otrčale do stana i tada su ustanovile da su mališani bili potpuno sami. Povređenom dečaku su odmah stavili peškir na ranu kako bi zaustavili krvarenje i decu su prebacili u svoj stan gde su čekali da dođe policija.

Dečak je potom hitno prevezen u bolnicu gde su mu sanirane povrede. Tokom istrage ustanovljeno je da su deca živela u nehigijenskim uslovima, te su majka i baka ubrzo uhapšene. Džuli Belijard (30) i njenoj majci Meri Pjer (55) se na teret im se stavlja zapostavljanje dece.

BONUS VIDEO: Pitali smo Aleksandra Vučića kada će biti uveden VOJNI ROK i šta piše u u ličnoj poruci od Putina