Venčanje, svadba
Youtube printscreen

 

Venčanje, svadba

Youtube printscreen

Venčanje, svadba, Foto: Youtube printscreen

King Kao (26) je nevesta iz Kine koja je rešila da se našali na račun svog dečka, ali je za to izabrala verovatno najgoru moguću priliku - dan kada su imali zakazano fotografisanje.

King je sebi dodala par decenija i pred budućim mužm se pokazala kao baka. Kako kaže, želela je da proveri njegovu reakciju na nju i to da li će je voleti i kada ona bude stara. To je, kaže ona, bio test.

Kosovo je kamen spoticanja, neće ga prepustiti bez borbe - 2 velike sile kreću u rat bez milosti!

AUTOR: Tanjug/D.S. DATUM I VREME: 22.09.2019. 15:35 - 22.09.2019. 15:49 Zaratili ambasadori! Priština, Foto: EPA Nedavno reagovanje ruskog Ministarstva spoljnih poslova na izjavu ambasadora SAD u Srbiji o odličnim srpsko-američkim odnosima ukazuje da Moskva neće prepustiti poslednje ostatke uticaja na Balkanu bez borbe, što će nesumnjivo biti viđeno kao preteći tamni oblak nad lokalnim akterima u regionu, ocenjuje Jovan Kovačić u autorskom tekstu za Nju Jurop (New Europe).

Međutim, mladoženjinu reakciju sigurno nije očekivala. Naime, King je želela da zadrži masku i na slikanju i pored mladoženjinih molbi da je skine.

"Ako ćeš me zaista voleti i za 50 godina kao što tvrdiš, šta je problem da tako izgledam i sad na slikama?", pitala ga je King.

Uskoro, rasprava je prerasla u pravu svađu. Međutim, King nije popuštala. Na kraju je frustrirani mladoženja u besu slomio naočare i uleteo u taksi.

Mlada je u šoku čekala par minuta, verovatno očekujući da je to samo predstava i da će se mladoženja vratiti.

Kada je shvatila da ga nema, čučnula je nasred ulice i zaplakala.

Pročitajte još:

Na kraju, i sama je pozvala sebi taksi i otišla kući, dok je internetom ostao da kruži snimak ovog upropašćenog svadbenog fotografisanja.

BONUS VIDEO: Pitali smo Aleksandra Vučića kada će biti uveden VOJNI ROK i šta piše u u ličnoj poruci od Putina