ANĐELKO VAN SEBE OD BOLA Ljiljana uvukla crevo u septičku jamu kako bi "produvala" vodu, a onda samo nestala! Suprug ugledao njenu klompu i sve mu je bilo jasno!

Tragedija!

 

selo
selo, Foto: Tanjug

Ljiljana Cvetković (69) u petak oko 11.30 upala je u septičku jamu i udavila se. Pretpostavlja se da se onesvestila od mirisa amonijaka.

Kako se saznaje, tragedija se dogodila oko 11.30 u Ulici vojnika Srđana Simića, kad je nesrećna žena pošla da očisti jamu. Telo su pola sata kasnije pronašli njen suprug Anđelko (79) i prvi komšija Mašan Vučinić.

Policija uhapsila četvoricu osumnjičenih za ubistvo! Ovo je dečak ubijen u Novom Kneževcu (FOTO)

AUTOR: Blic/ Alo.rs/ B. P. DATUM I VREME: 22.09.2019. 13:53 - 22.09.2019. 14:02 Obdukcija potvrdila najgore sumnje Martin Barna , Foto: Facebook Zbog sumnje da su u Novom Kneževcu ubili Martina Barnu, koji bi kroz dva meseca napunio 18 godina, uhapšeni su M. D. (19), J. D. (18), kao i dvojica maloletnika.

- S Anđelkom sam bio na pijaci u to vreme. Po povratku mi je prišao i rekao da Ljiljane nema. "Ne mogu da je nađem", saopštio mi je.

Otišao sam iza kuće i krajičkom oka primetio poklopac od njihove septičke jame. Stajao je naslonjen na zid. Prišao sam i ugledao jednu od klompi koje je Ljiljana nosila. Klompa je plutala po vodi... U tom trenutku mi je pao mrak na oči, jer sam znao šta se dogodilo - priseća se zastrašujuće scene komšija Mašan, a potom dodaje:

"BIO JE SAV ISKASAPLJEN" Ispovest Ružice čijeg je muža isekao gliser u Hurgadi! Doktori se i dalje bore za njegovu ruku! Turisti i vodiči skupljali novac za lečenje!

- Baš kao i ostali meštani Kaluđerice, Ljiljana je uvukla crevo u jamu kako bi "produvala" vodu. Ne znamo šta se dogodilo. Verovatno se onesvestila od jakog mirisa amonijaka i potom upala unutra. Anđelko je bio zgranut, uplašen, uplakan. Nije mogao reč da izusti...

Policija, hapšenje
Policija, Foto: Alo!/Masanori Jošida

Kako kaže komšija porodice Cvetković, on i Anđelko su potom izvukli telo starice iz jame.

- Jama je duboka oko dva metra, ali smo na kraju uspeli da izvučemo Ljiljanu pomoću grabulje i konopca - priča komšija Vučinić.

TEŠKA NESREĆA U LAZAREVCU! POGINULA DEVOJKA (21) Auto sleteo s puta, njena saputnica hitno prevezena u bolnicu

Vesna Cvetković, ćerka tragično nastradale žene, kaže da je smrt njene majke nedostojanstvena.

- Moja majka je klekla pored jame, a onda ju je, verovatno, onesvestio miris koji se iz nje oslobodio. Bila je divna majka i baka, vrhunska domaćica. Deca mog brata, ali i moja deca, ne mogu da pričaju od šoka. Ovo je strašna smrt, a jedina uteha nam je što je bila brza - priča kroz suze Vesna.

DVOJICA IMAJU MANJE OD 18 GODINA Policija uhapsila četvoricu osumnjičenih za ubistvo! Ovo je dečak ubijen u Novom Kneževcu (FOTO)

BONUS VIDEO: Pitali smo Aleksandra Vučića kada će biti uveden VOJNI ROK i šta piše u u ličnoj poruci od Putina

 

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi