KAO OD MAJKE ROĐENI! Komšije ih tužile jer se šetaju goli oko kuće, a oni su im žestoko uzvratili i to uživo u emisiji

Par koji je dobio tužbu zbog toga što oko svoje kuće šetaju goli, rešio je da uzvrati komšijama.

Keri i Džej Stoun
Keri i Džej Stoun, Foto: Screenshoot Youtube

Keri Stoun i njen muž Džej dobili su anonimnu poruku kroz vrata u kojoj od njih traže da navuku svoje zavese jer je autor iste poruke zbunjen gledajući u "veliko du*e, velike si*e i malog Vilija". Tim povodom gostovali su na IPTV potpuno goli.

Keri i Džej su branili svoje interese insistirajući na tome da nisu egzibicionisti i da su jednostavno vodili svoj život kada su ih komšije uhvatile. Uprkos njihovom negodovanju gledaoci nisu bili uvereni, dok su ih neki na Tviteru napali da samo žele da privuku pažnju.

Voditelji Holi i Fil su bili šokirani kada su ih ugledali. Holi se našalio:

"Vidimo da ste od jutros potpuno posvećeni ovom cilju!" Karin koja radi kao menadžer priznaje da je bila iznenađena kad je dobila cedulju jer nije bila svesna da su ih drugi videli razgolićene.

"Mislim da je to za mene bio priličan šok zato što nismo ranije razmišljali o tome. Nije kao da plešemo goli na prozoru, samo živimo naš svakodnevni život", rekla je ona.

"Mislim da su oni što su nam došli ​​do vrata, trebali da pokucaju i kažu:" Vidite, vi imate problem sa privatnošću ", i to bi delovalo malo ozbiljnije, ali njihova napomena je stvarno grub, pa se nećemo mnogo promeniti" obećala je Karin, prenosi "Daily mail".

Jedan korisnik Tvitera je napisao:

"Isus je plakao, ovaj par se pojavljivao svuda tokom vikenda. Teško da su ponosni na situaciju! Videćemo ih na Big Brotheru ili u džungli. Tužno."

Par je odgovorio na poruku postavljajući cedulju na prozoru svoje kuće na kojoj piše: "Prestanite da gledate kroz naš prozor voajeri! - Vaše komšije".

Par ne zna ko je objavio poruku, ali sumnjaju na nekog.

"Imamo ideju ko je poslao. Imamo komšiju koji prima Božićne karte od raznih suseda. Pogledao je cedulju i smatra da se rukopis poklapa sa kartom koju je dobio ove godine", rekao je Džej koji inače radi kao di džej.

"Čekamo da se vrati s puta onaj koji je poslao, pa ćemo pokušati da uporedimo rukopise", poručuje Džej sa suprugom.

 

Povezane vesti

 • Korisnik: tashicica94
  11/05/2018 - 00:13
  Aj da su pa neki zgodni,da ti ne bude zao,a ovo je tesko,tuzno i jadno gledati...
 • Korisnik: kivi
  09/05/2018 - 18:54
  Niko nema zavese na prozorima to za njih nije moderno a ovo jeste, bolesni u mozak..
UČITAJ JOŠ KOMENTARA

              

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi