UPOZNAJTE NAJMLAĐU MAJKU U ISTORIJI Devojčica (5) rodila dečaka! Sinu je sve rekla, ali od ostalih strašnu istinu još uvek krije! (VIDEO)

Sve je moguće!

Lina i Gerardo
Lina i Gerardo, Foto: Youtube/Printscreen

 

* U proleće 1939. godine, par iz Perua odveo je svoju ćerku Linu (5) kod doktora Gerarda Lozde

Pročitajte još

* Nisu ni slutili da će im on saopštiti da je devojčica u sedmom mesecu trudnoće

 

* Lizard je nakon pregleda konstatovao da su Linini reproduktivni organi potpuno razvijeni

Šest nedelja kasnije, 14. maja 1939. godine, Lina je zvanično postala najmlađa majka u istoriji medicine.

Njen sin imao je 2.700 grama i bio je odličnog zdravlja. Dobio je ime Gerardo po lekaru koji je porodio njegovu majku. Linino stanje u pedrijatrijskoj ginekologiji naziva se "prerani pubertet" koji se događa kada detetovo telo dosegne seksualnu zrelost prerano.

Često se to dešava kada postoji abnomalnost u mozgu, koja šalje signal hipofizi da započne proces puberteta. Ubrzo je Luinina priča postala senzacija širom sveta te je počelo i da se razmatra na koji način se dogodilo da Lina zatrudni.

Njen otac je ubrzo uhapšen zbog sumnje da je silovao svoju ćerku, ali je ubrzo i pušten zbog nedostatka dokaza.

TRPELA KRVARENJE I NESNOSNE BOLOVE Žena (36) se porodila, a doktori su tek posle pet godina otkrili kakav užas joj se nalazi u stomaku! (FOTO/ VIDEO)

U jednom od policijskih izveštaja se navodilo: 

"U tom periodu često su bili organizovani festivali u selima poput Lininog, koji su se završavali orgijama, na kojima silovanja nisu bila strana".

Ali da li su se zaista ti festivali održavali i gde ostaje nepoznanica. Lina nikad nije otkrila ko je otac njenog deteta. Mali Gerardo je odrastao uz osećaj da mu je Lina bila mlađa sestra, dok mu nije otkrila svoj pravi identitet kada je napunio 10 godina.

PORODICI REKLI DA NEMA ŠANSE DA PREŽIVI Muškarac imao moždani udar, pa čuo doktore kako razgovaraju o prodaji njegovih organa! Nije mogao da se pomera ni da progovori

Gerardo je vodio zdrav život sve do 1979. godine, kada je preminuo u 40. godini svog života.

Od svoje 17 godine Lina je radila kao sekretarica klinike doktora Lozada, a udala se 1970. godine za Raula Huarada sa kojim je dobila sina 1972. godine.

JEDINA BEOGRADSKA MUMIJA KRIJE ČUDNU TAJNU Prvi srpski svetski putnik je doneo u Beograd, a priča o tome kako ju je nabavio je neverovatna! (FOTO/ VIDEO)

Sve do današnjeg dana oni žive zajedno u siromašnom delu Lime, a Lina i dalje odbija da priča medijima da priča o svom prvom porođaju i Gerardovom odrastanju.

BONUS VIDEO: Sudar na uglu Bulevara kralja Aleksandre i Kumanovske ulice

 

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi