Naslovna strana za 10. jun 2020. godine
Alo!

 

Naslovna strana za 10. jun 2020. godine

Alo!

Naslovna strana za 10. jun 2020. godine, Foto: Alo!

 

 

 

Vučić odgovorio na zahteve opozicije

Traže policijski čas jer se plaše izbora!

Predsednik Aleksandar Vučić izjavio je juče da se njegovi politički protivnici koji se protive izborima iz navodno epidemioloških razloga zapravo plaše izbora.

 

JEZIVO Igor B. (34) izazvao nesreću vozeći kvad bez dozvole

Pregazio dete (2) pred očima roditelja

"Sin mi je umirao na rukama u vozilu Hitne pomoći", priča neutešni otac Saša V.

Igor B. (34) iz sela Radičević kod Bečeja pokosio je dečaka F. V. (2) naočigled njegovih roditelja dok je bez dozvole vozio neregistrovani kvad! Dete je hitno prebačeno u Dečju bolnicu u Novom Sadu, gde je podleglo povredama uprkos borbi lekara za njegov život. Vozač je već godinama poznat po jurcanju četvorotočkašem po selu, a na Fejsbuku je objavljivao fotografije na tom vozilu i snimke kako driftuje!

 

Svetlana Ceca Ražnatović za „Alo!“ o koroni

Neću da krijem ako sam zaražena!

"U toku današnjeg dana će stići rezultati, pa ću kao savestan građanin otkriti kakva je situacija... Javne ličnosti u Srbiji moraju da podižu svest o virusu kakav je ovaj, pa samim tim ne bi trebalo da se krije ako je neko pozitivan"

 

SPEKTAKL

Nole dovodi Lolu u Beograd

Zahvaljujući prijateljstvu sa Jelenom i Novakom Đokovićem, prelepa i superpopularna Astanova u petak će virtuoznim nastupom uveličati otvaranje Adrija tura na Dorćolu.

 

Policija uhapsila devet makroa u Beogradu

Sat seksa za 100 evra!

U grupi je bilo oko 20 devojaka, koje su posao prihvatile dobrovoljno i sve su radile po smenama. One nisu prostitutke visoke klase i među njima nema poznatih starleta. Pola novca je išlo njima, a pola makroima.

 

 

Ludilo u Podgorici se nastavlja

Milogorcima draži Afrikanci od Srba!

Državljani Srbije i Republike Srpske i dalje ne mogu u Crnu Goru, ali su zato đetići širom otvorili granice za građane Angole, Bocvane, Gambije, Zambije...