ROSU, Kosovo policija
EPA
ROSU, Kosovo policija

EPA

ROSU, Kosovo policija, Foto: EPA

* Kosovska policija za sver Kosova pripremila poseban operativni plan za vreme izbora

* KPS angažovao za sprovođenje plana 650 policajaca

* Izvršena procena bezbednosne situacije 

Regionalni portparol Kosovske policije Branislav Radović kaže da će Kosovska policija na severu Kosova, sutra tokom izbornog dana, delovati u skladu sa posebnim operativnim planom i da će biti angažovano ukupno 650 policijskih službenika.

Novinari Radio Beograda uhapšeni i šest sati maltretirani u Južnoj Mitrovici! Saslušavali ih, oduzeli telefone, a na izlasku im ovo poručili!

AUTOR: Alo.rs/Tanjug/A.M. DATUM I VREME: 04.10.2019. 21:06 Držali ih u pritvoru Kosovska Mitrovica, godišnjica pogroma, Foto: Tanjug/Rade Prelić * Ekipa Radio Beograda zaustavljena je u Južnoj Kosovskoj Mitrovici * Policija ih je maltretirala kao kriminalce, a onda uhapsila * Zadržani su šest sati u pritvoru i saslušavani Ekipa prvog programa Radio Beograda privedena je danas u kosovsku policiju u južnom delu Kosovske Mitrovice i zadržana šest sati u pritvoru, a razlog privođenja nije poznat, prenela je RTS.

 

Radović za Kosovo Onlajn kaže da će u izbornom danu sutra, kada je u pitanju Kosovska policija, biti na snazi poseban operativni plan i da se opšta procena bezbednosne situacije karakteriše se kao „srednja“.

 

„Upravljanje izbornim procesom biće realizovano od strane Centralne izborne komisije a sa aspekta obezbeđivanja angažovana je Kosovska policija. Biće angažovan dovoljan i optimalan broj policijskih službenika i njihov broj iznosi oko 650 i u taj broj su ukjučeni i policajci iz drugih policijskih jedinica koji služe kao ispomoć“, kaže Radović.

On navodi da će Kosovska policija usko sarađivati sa svim relevantnim policijskim činiocima radi neometanog održavanja izbora kao i uspešne realizacije policijskog operativnog plana.

Apelujemo na građane i molimo da sarađuju tokom izbornog dana kako bi sve proteklo prema planu i u najboljem mogućem redu, naglašava Radović.

VUČIĆU DOZLOGRDILO, POSLE 7 GODINA DOSTA MU JE VIŠE! Hajde uhapsite sve u Srbiji, hajde pobijte nas, lažovi jedni najodvratniji!

VEST IZ VAŠINGTONA ODUŠEVILA TAČIJA I HARADINAJA Neprijatelji Srbije ne prestaju da likuju, Albanci slave na Kosovu!

"DOVOLJNO MRZI SRBIJU I VUČIĆA DA GA ZAVOLI" Janjušević razvalio Obradovića posle skandaloznog komentara!

BONUS VIDEO: Ekskluzivni intervju Milorada Dodika za Alo.rs

 

 

Komentari (1)

Cooi

06.10.2019 03:15

Sve će se to prevazići, ako verujete u SNS...