Priština, Albanci, Kosovo
Tanjug
Priština, Albanci, Kosovo

Tanjug

Priština, Albanci, Kosovo , Foto: Tanjug

 

* Incident snimljen video-nadzorom

Dva prokupačka gimnazijalca zadobila su povrede u tuči, kada su ih navodno napala dvojica Albanaca, nakon čega im je pružena pomoć u lokalnoj italijanskoj bolnici.

Albanska deca iskopala grob srpskih beba blizanaca, pa im komadala tela! Ostavili razbacane kosti i pelene! (VIDEO)

AUTOR: KM novine/Ivan Maksimović; D.K. DATUM I VREME: 27.09.2019. 18:46 - 27.09.2019. 19:04 Na Krstovdan 1988. godine, na centralnom Kosovu, počinjen je zločin kakav na svetu nikada pre i nikada posle nije zabeležen. Kosovo, Foto: screenshoot/Youtube Tela dve srpske bebe, umrle odmah po rođenju a zatim i sahranjene, iskopala su i golim rukama raskomadala albanska deca.

 

Kako prenose Južne vesti, njihov povratak iz Italije, gde su na sedmodnevnoj ekskurziji, očekuje se u nedelju, kada će se znati i više detalja o incidentu.

Vest o incidentu potvrdio je i načelnik Školske uprave za Nišavski i Toplički okrug Dragan Gejo koji kaže da se čuo sa direktorom Gimnazije Dragoslavom Minićem i da su đaci sada potpuno bezbedni.

 

"Ono što sam saznao od njega je da su, dok su šetali gradom predviđenom rutom u večernjim satima, dva mlađa Albanca sa italijanskim pasošem pritrčala otpozadi i udarila dva dečaka iz grupe pesnicom po glavi, a nakon toga pobegli. Jedan učenik je dobio manju povredu po glavi, a drugi posekotinu na usnama i naduven nos", rekao je Gejo.

On je dodao i da se čuo telefonom i sa pomoćnikom ministra za srednje škole i da je incident snimljen video-nadzorom, a da su italijanski karabinjeri ubrzo nakon incidenta identifikovali i uhvatili dvojicu napadača, dok je direktor Minić dao izjavu u policiji.

Na ekskurziji u Italiji inače boravi 99 učenika prokupačke Gimnazije.

ALBANCI SPREMAJU NOVI EGZODUS?! Uz pomoć Amerike proteruju Srbe sa Kosova! Nakon sramne odluke Prištine, sprema nam se nikad veće zlo!

ZAHUKTAO SE RAT! Amerika zavrnula uši Evropi i poslala Merkelovu u ćošak! Ovaj čovek će voditi glavnu reč na Kosovu!

BONUS VIDEO: Taksisti napali građane!

 

 

Komentari (2)

roki

04.10.2019 18:12

Divljaci ne miruju nigde.ccc

Danka Krnjevic

04.10.2019 22:09

Ja sam majka gimnazijalca iz Crne Gore kojeg su takoodje napali Albanci iz Ulcinja,kao i njegovog najboljeg druga,prosle sedmice u jednoj diskoteci,na pravdi Boga,tuziy cu ih,postoji snimak iz diskoteke,apelujem da se Albanskoj djeci zabrani odlazak na ekskurzije,bilo gdje da se nalaze,coporativno napadaju, tako da copor ne treba ni da izlazi iz svog dvorista,u kavez zivotinje!,Ne treba im razlog,