Kosovo
Alo!
Kosovo

Alo!

Kosovo, Foto: Alo!

Vozila ROSU ušla su u Zubin Potok. Kako saznajemo, situacija u ovoj opštini na severu Kosova i Metohije je izuzetno napeta, a specijalci ROSU se u oklopnim vozilima kreću prema jezeru Gazivode.

DUGIM CEVIMA NA ZORANA! ROSU napao novinara televizije Prva!

Strahuje se da će biti novih žrtava.

 

Podsećamo, građane opština na severu KiM rano jutros su probudile sirene za uzbunu. Veći broj građana se okupljio na glavnom trgu u Kosovskoj Mitrovici, kod Spomenika Knezu Lazaru.

KRVAVOM AKCIJOM ROSU KOMANDUJE JEDAN ČOVEK Svima nam je dobro poznat oficir koji puca po Srbima!

Na ovakvu akciju je već upozorio predsednik Srbije Aleksandar Vučić, a jutros je naredio stavljanje svih jedinica Vojske Srbije u stanje pune borbene gotovosti.

ŠIPTARSKE SNAGE PROBILE BARIKADU U ZUBINOM POTOKU! Kreću se ka selu Varage, specijalci ROSU bacaju šok-bombe, pucnji odjekuju, ima više ranjenih!

- ROSU je upao na sever Kosova - od 6 časova primećeno je više kolona do zuba naoružanih šiptarskih jedinica, koje su ušle na teritoriju sve četiri opštine. Čuju se pucnji, ima i povređenih.Izvesno je da separatisti nisu samostalno izveli ovu akciju, već su imali dozvolu svojih sponzora. Predsednik Vučić je upozoravao na ovakav scenario, molili smo međunarodnu zajednicu da spreči upad kosovskih snaga, da spreči hapšenja Srba - ovo je njihova velika sramota, sramota zemalja Kvinte, koje ništa nisu preduzele da do ovoga ne dođe - rekao je direktor Kancelarije za Kosovo i Metohiju Marko Đurić.

Aleksandar Vučić

Tanjug/Tanja Valić

 

Komentari (4)

Mikica

28.05.2019 12:03

Dok Šiptari napadaju srpsku teritoriju kod nas se sastanči e zato smo najgori ne stitimo nase ljude vec zastrasujemo nase gradjane svakojakim akcijama u Beogradu

Neske

28.05.2019 12:06

Krsenje medjunarodnog prava i svih sporazuma od strane terorista iz Pristine se nastavlja

Ana

28.05.2019 12:29

Uzasno ponasanje Albanaca.

Crni89_Mirkan

28.05.2019 13:13

Nece jos dugo ti teroristi da rade grozne stvari na Kosovu i Metohiji!!!