Ramuš Haradinaj i Emanuel Makron
Facebook
Ramuš Haradinaj i Emanuel Makron

Facebook

Ramuš Haradinaj i Emanuel Makron, Foto: Facebook

Albanci su iskoristili ovaj sastanak da još jednom brutalno optuže Srbe za silovanja, zločine, ali i opstrukciju dijaloga. Da, dobro ste pročitali.

Kako se saznaje iz diplomatskih izvora iza zatvorenih vrata ovog sastanka odvijao se pravi mali rat.

"UPROPASTILI SU NAM JEDINU ŠANSU" Tačija i Haradinaja RAZAPELI NA KRST, pljuje ih celo Kosovo: Nisu uradili ništa od planiranog!

Albanci, predvođeni Edi Ramom od kog se nije odvajao Ramuš Haradinaj koristili su svaku priliku da pred Merkelovom i Makronom najgore ocrne Srbe.

- Uključivanje SAD u pregovore, odobravanje vizne liberalizacije Kosovu i priznanje Kosova od strane Srbije i Bosne i Hercegovine, recept su za trajno pomirenje, rekli su Hašim Tači i Ramuš Haradinaj - otkriva izvor jednog beogradskog portala.

Edi Rama, Hašim Tači

Printscreen/ Instagram/ Edi Rama

Edi Rama, Hašim Tači, Foto: Printscreen/ Instagram/ Edi Rama

Tokom sastanka iza zatvorenih vrata, Tači je optužio Srbiju da uslovljava dijalog ukidanjem taksi, on je mišljenja da je takav potez „neprihvatljiva i suprotne glavnim principima poserdnika dijaloga“, pored Srbije, blokadu u dijalogu predstavljaju i zemlje Kvinte koje „nisu jedinstvene u naporima za postizanje sveobuhvatnog sporazuma“.

- Ne možemo da postignemo sporazum ako države nisu ujedinjene i ne govore jednim glasom - ocenio je.

"NE MOGU SVA SAZNANJA DA PODELIM SA VAMA" Vučić opazio namere Prištine: Evo zašto su se juče Tači i Haradinaj sastali sa bliskim saradnikom Donalda Trampa!

- Rešenje nije ni model dve Nemačke ili duplog suvereniteta, dok je Kosovo spremno za postizanje sveobuhvatnog sporazuma - zaključio je Tači.

MAKRON PODIGAO PRST NA HARADINAJA Francuz objasnio Ramušu kako stoje stvari i očitao mu lekciju! Albanci ne mogu da dođu k sebi posle oštrog sukoba u Briselu

- Takođe su iskoristili priliku da još jednom plasiraju "na mala vrata" lažnu priču o stravičnim silovanjima na Kosovu od strane Srba - kaže izvor.

Hašim Tači

E-STOCK

Hašim Tači, Foto: E-STOCK

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić rekao je posle sastanka da je na skupu postalo jasno sve ono što se krilo ispod žita.

VUČIĆ POSLAO OHRABRUJUĆU PORUKU IZ BERLINA "Video sam neko junačenje nakon skupa, na to mogu samo da se nasmejem": A onda zadao Prištini šah-mat!

Videlo se, dodaje, u najiskrenijoj formi i ko i kakav odnos iz regiona ima prema Srbiji i KiM.

KOMPLETNA GLUPOST Tačijeva miljenica vređala Srbe, a onda ju je Dačićeva poslanica ućutkala! Hladan tuš za vulgarnu Albanku!

Prvo Rama govori o svom ministru spoljnih poslova koji je imao težak život, jer je živeo u vreme srpskih dikatatora na KiM, pa su Albanci s Kosova počeli da pričaju da moramo da priznamo Kosovo, da nema nikakve autonomije za Srbe, nema nikakve RS — i to je neka opsesivna fascinacija Srpskom — te da nema nikakvih izvršnih ovlašćenja za ZSO.

- Počeli smo u jednom trenutku i da se osmehujemo. Trudili smo se da se ponašamo odgovorno i ozbiljno i mislim da smo to uspeli da učinimo, iako ne milsim da smo pred bilo kim u Evropi svi zajedno danas izgledali dobro na bilo koji način - ocenio je on.

Aleksandar Vučić

Tanjug

Aleksandar Vučić, Foto: Tanjug

Bilo kako bilo sledeća prilika za razgovor o nastavku dijaloga biće, rekao je, 1. ili 2. jula u Parizu, uoči sastanka Berlinskog procesa, u Poznanju, a posle evropskih izbora.

SRBE NAZVALA BESLOVESNIM ZOMBIJIMA Igra prestola na albanski način: Tačijeva šaptačica, Vlora Čitaku, ponovo se ostrvila na srpski narod!

RASKRINKANE MANIPULACIJE Razotkrivene laži šiptarskih lobista u Srbiji! Na podmukao način šire ideju o "Velikoj Albaniji"

"AKO SE TO NE DOGODI U BLISKOJ BUDUĆNOSTI..." Hašim izneo svoje utiske o sastanku u Berlinu, pa još jednom zaprepastio EU!

Komentari (1)

zile

30.04.2019 20:05

Sve, sve ali ovo za silovanje je njihov promašaj jer ni jedan srbin nebi prljao svoju alatku smrdljivim šiptarkama !!!!