OPSTANAK SRPSKOG NARODA UGROŽEN Izvršen jednostrani pritisak! Pokrenuta akcija Tirane i Prištine! Sve se dešava na prelazu Končulj!

Imaju samo jedno na umu!

Vojska Kosova
Vojska Kosova, Foto: AP/Visar Kryieziu

Predsednik skupštinskog odbora za KiM Milovan Drecun rekao je da je hapšenje dvojice Srba na KiM deo planirane, dobro usklađene kampanje Tirane i Prištine i da će se takvi slučajevi nezakonitog hapšenja nastaviti.

"HARADINAJ LAŽE" Izdao naređenje! Kosovske snage krenule! Izvršen stravičan udar na Srbe!

Gostujući na RTS, Drecun je povodom hapšenja dvojice Srba na KiM, koji su optuženi za špijunažu, rekao da nema iznenađenja.

"To je jedan od višegodišnjih načina pritisaka na srpski narod da ode sa KiM, a na one koji su proterani da se ne vrate", rekao je Drecun, komentarišući privođenje dvojice Srba na administrativnom prelazu Končulj.

Priština, Albanci, Kosovo
Priština, Foto: Tanjug

GUTALI SMO KNEDLE DOK SMO SLUŠALI ŠTA JE REKAO SARAPI I DEI Lazanski i sam priznao: Bojim se... PAŠĆE KRV!

On je naveo da Priština želi da izvrši pritisak na Beograd tako što se jednostranim potezima otežava opstanak srpskog naroda na KiM, onemogućava povratak proteranih da bi se u potpunosti onemogućio i nastavak bilo kakvih razgovora Beograda i Prištine.

Kaže i da žele da praktičnim koracima stvore uslovi za pripajanje Kosova Albaniji, što nailazi na prećutnu podršku mnogih zapadnih zemalja koje su priznale jednostranu proglašenu nezavisnost Kosova.

STIGAO ULTIMATUM IZ BRISELA! Evropa je čekala baš OVAJ DAN, a onda poslala NEPRISTOJNU PONUDU! Beograd ucenjen kao nikad dosad! Bačene karte na sto!

Govoreći o slučaju Zaev, Drecun je upitao kakav je to premijer kada govori na osnovu "rekla-kazala" i ocenjuje da je njegovo delovanje usmereno da naškodi interesima Srbije.

Milovan Drecun
Milovan Drecun, Foto: Tanjug/Dragan Kujundžič

Tvrdi da Makedonija postaje centar za snažno obaveštajno delovanje protiv interesa Srbije i da Zaev nije iskren kada upozorava region na moguću destabilizaciju.

ALARMANTNO SAOPŠTENJE VLADE ODZVANJA SRBIJOM "Poštovani građani, branićemo Kosovo po svaku cenu!" Albanci u strahu od predsednika Vučića, povlače POTEZ OČAJNIKA!

Drecun je govorio i o poseti francuskog predsednika Makrona, navodeći da će doći do snažnog jačanja i intenziviranja političkih odnosa na bilateralnom nivou, da će se pripremiti teren za mnogo bržu ekonomsku saradnju.

"Što se tiče kosmetskog problema, mislim da Makron zajedno sa Angelom Merkel nije uspeo da pokrene taj proces, da nisu dovoljno hteli da nateraju Prištinu da ukine takse", zaključio je Drecun.

 

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi