GUTALI SMO KNEDLE DOK SMO SLUŠALI ŠTA JE REKAO SARAPI I DEI Lazanski i sam priznao: Bojim se... PAŠĆE KRV!

To što Vašington ne čini ništa za rešavanje kosovske krize govori da Amerikanci čekaju da se desi novi sukob da bi ga onda oni rešavali.

Miroslav Lazanski
Miroslav Lazanski, Foto: Printscreen/Youtube

 

* Amerikanci čekaju da se desi novi sukob na Kosovu

* Vašington nije zainteresovan dok se ne desi neka kataklizma, dok ne padne krv!

* Cilj je stvaranje Velike Albanije i da se albanska zastava zavijori na Kopaoniku

Vašington mesecima unazad ništa ne čini da reši kosovsku krizu, što ukazuje na ozbiljnu sumnju da Amerikanci čekaju da se desi novi sukob u pokrajini kako bi se onda oni pojavili kao "spasioci"!

VELIKA AKCIJA ALBANSKE POLICIJE NA KOSOVU Otvorena ŠPIJUNAŽA?! Na punktu BELA ZEMLJA, nadomak Bujanovca, izvršen je UDAR NA SRBE!

Američka vojska, Gvozdena brigada
Američka vojska, Gvozdena brigada, Foto: Tanjug/AP 06-01-2017

Ovo upozorenje stiže od vojno-političkog komentatora Miroslava Lazanskog. On podseća da kosovski problem nije od juče i da ga je teško rešiti za godinu ili dve. Prema njegovim rečima, da bi se nastavio dijalog potrebno je da se Priština civilizacijski usmeri u tom smeru, ali Vašington ništa ne čini po tom pitanju!

Preti kataklizma

Lazanski tvrdi da iza Prištine stoje SAD i da Albanci imaju podršku takozvane duboke države.

- Po dubini američkog aparata, posle Trampovog dolaska na vlast, nisu izvršene nikakve promene. Njima je takozvano Kosovo čedo, oni su to stvorili... Veliki pomak je sada to što se uopšte govori o Kosovu i Metohiji. Mi smo ga ponovo vratili u žižu interesovanja, pa sada hajde da vidimo gde je rešenje. Kosovski problem nije od juče i teško ga je rešiti za godinu ili dve. A da bi se nastavio dijalog potrebno je da se Priština civilizacijski usmeri. Ja se bojim jedne druge stvari, da Vašington nije zainteresovan dok se ne desi neka kataklizma, dok ne padne krv! A onda posle svakog rata morate sesti i razgovarati, potpisati neki mir... - upozorio je Lazanski gostujući juče u jutarnjem programu kod Milomira Marića.

ALARMANTNO SAOPŠTENJE VLADE ODZVANJA SRBIJOM "Poštovani građani, branićemo Kosovo po svaku cenu!" Albanci u strahu od predsednika Vučića, povlače POTEZ OČAJNIKA!

Miroslav Lazanski
Miroslav Lazanski, Foto: Alo!/Dejan Briza

Iste tvrdnje Lazanski je ponovio i jutros gostujući kod voditelja Dee Đurđević i Presraga Sarape.

ZAEV RUSKIM KOMIČARIMA OTKRIO TAJNI PLAN ZA KOSOVO Balkan postaje TEMPIRANA BOMBA - Rusi stoje iza svega, obavestili smo Merkelovu i Amere: Sprečite Vučića po svaku cenu!

Milovan Drecun, predsednik skupštinskog Odbora za KiM, na drugoj strani, ocenjuje da Priština i Tirana istovremeno rade na nasilnom prisajedinjenju Kosova Albaniji.

Milovan Drecun
Milovan Drecun, Foto: Tanjug/Dragan Kujundžič

- To je bio cilj svih režima u Tirani. Tirana je formirala terorističku OVK kao udarnu pesnicu za realizaciju tih ciljeva, da se otme deo naše teritorije, i sada pokušavaju da dovrše posao. Prištinu ne zanima međunarodna saradnja, zanima ih to samo u kontekstu podizanja kapaciteta samoproglašene države, da ih što više država prizna. Njihov cilj jeste da se stvori "velika Albanija" i da se njena zastava zavijori na vrhu Kopaonika. Ta politika ima sledbenike u državama koje su priznale Kosovo, jer u regionalnoj kampanji Albanije učestvuju i još neke susedne zemlje - zaključuje Drecun.

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi