Slaviša Petković, KIM
Printscreen Youtube
Slaviša Petković, KIM

Printscreen Youtube

Slaviša Petković, KIM, Foto: Printscreen Youtube

 

* Slaviša Petković bivši ministar za povratak u vladi Kosova napao Srpsku listu

* Optužio Srpsku listu da vrši pritisak

* Nastavljena prljava kampanja u albanskim medijima

Vlast u Prištini danas je nastavila preko svojih vodećih štampanih i elektronskih medija da vodi prljavu kampanju protiv Srpske liste.

Srbi, glasajte za Đilasovu Radu!

AUTOR: Alo.rs DATUM I VREME: 03.09.2019. 12:04 Jasna poruka sa Kosova. Rada Trajković, Foto: Youtube Printscreen Udar na Srpsku listu i Srbe sa Kosova i Metohije uoči izbora u južnoj srpskoj pokrajini se nastavlja. Vlasti u Prištini preko svojih vodećih štampanih i elektronskih medija nastaljaju da vode prljavu kampanju u kojoj je glavna zvezda Rada Trajković, perjanica Đilasovog Saveza za Kosovo.

 

 

Posle Rade Trajković, perjanice Đilasovog saveza za Kosovo, koja svakog dana u albanskim medijima "pljuje" po predstavnicima Srpske liste oglasio se i bivši ministar za povratak u vladi takozvanog Kosova Slaviša Petković, koji je deo novoformirane koalicije Srba na Kosovu i koji preko albanskih medija poziva na fer i poštene izbore, kao i da se ne vrši pritisak na Srbe koji žive na KiM.

 

Tako albanski medij "Insajderi" prenosi Petkovićevu izjavu u kojoj on zahteva da Srpska lista navodno ne preti Srbima na Kosovu.

" Srpska lista nije bitna, samo da ne preti narodu. Ne vršite pritisak, izjavio je Petković i time se pridružio žestokoj kampanji da na predstojećim izborima na Kosovu i Metohiji koji će biti održani 6. oktobra mora da pobedi Đilasova lista.

Slaviša Petković, KiM

Printscreen Insajderi

Slaviša Petković, KiM, Foto: Printscreen Insajderi

 

Takođe, ovaj albanski sajt preneo je i izjavu bivšeg ministra rada i socijalnog staranja u Vladi takozvanog Kosova Nenada Rašića, koji je komentarisao izjavu direkotra Kancelarije za Kosovo i Metohije o tome da je: "jedinstvo Srpske liste u o ovom trenutku najpotrebnije" i optužio Đurića da on zapravo s tom izjavom ne traži jedinstvo Srba na KiM nego potvrđuje ko je "pravi" Srbin.

Slaviša Petković, KIM

Printscreen Youtube

Slaviša Petković, KIM, Foto: Printscreen Youtube

 

U nastavku članovi ove koalicije, kako prenose albanski mediji smatraju da Srbi na Kosovu i Metohiji moraju da pronađu akternativu Srpskoj listi, koju su optužili da ih je primorala da im se pridruži, pre nego što su je napustili.

UKUPNI GODIŠNJI PRIHODI 30.296 EVRA Poslanik Slobodan Petrović prima dve plate iz kosovskog budžeta! "ZAR OVO JOŠ RADITE?"

Američki ambasador se uhvatio za glavu kada je video kako Albanci spremaju izbore na Kosovu! Odmah povisio glas! "MORALA JE DA ODE

U PRIŠTINU I UDARA" Prvo razmontirao Fegerini, a onda se uhvatio za čoveka koji dolazi na njeno mesto, oni su glavni krivci za takse!

BONUS VIDEO: Munjeviti start i izlazak srpskih tenkista