Vojska Kosova
Printscreen
Vojska Kosova

Printscreen

Vojska Kosova, Foto: Printscreen

Kontigent tzv. Kosovskih bezbednosnih snaga, koji se sastoji od oficira i podoficira, dva medicinska tima i tima za civilne operacije, učestvuje u međunarodnoj vežbi "Saber Junction 19" od 10. do 30. septembra, koja se provodi u američkoj bazi Hohenfels u Nemačkoj.

Na mestu je ostala mrtva! Pančevo u suzama!

AUTOR: Kurir/D.S. DATUM I VREME: 23.09.2019. 12:35 Tuga! Zgrada, terasa, Foto: Alo!/ Rajko Ristić Noćas oko ponoći na pločniku ispred zgrade u Karađorđevoj 2 E pronađeno je beživotno telo mlade devojke. Staklo na stepeništu zgrade na devetom spratu je slomljeno pa se sumnja da je devojka pala odatle.

Pored 1. pešadijske divizije SAD-a i tzv. Vojske Kosova, u ovoj vežbi učestvuje i više od 5.400 vojnika iz mnogih zemalja sveta, uključujući Jermeniju, Azerbejdžan, Bosnu i Hercegovinu, Bugarsku, Hrvatsku, Gruziju, Italiju, Litvaniju.

ŠOKIRAĆETE SE KADA PROČITATE Putin otkrio ko stoji iza "Velike Albanije"

Severna Makedonija, Moldavija, Poljska, Rumunija, Turska i Ukrajina Medicinske ekipe KBS-a angažovane su na lečenju povređenih, evakuaciji žrtava i drugoj medicinskoj podršci.

Kao nova jedinica stvorena tokom ove vežbe, kontinuirano ih podržavaju specijalizovani timovi iz oblasti civilnih operacija Vojske SAD. DV-Dai je takođe održan tokom vežbe.

SLEDI BEZUMAN SCENARIO Pred ovom ženom kleče Tači i Haradinaj! Ona upravlja Kosovom direktno iz Amerike, a sada je povukla ofanzivan potez! (FOTO)

Iz BSK-a, vežbu su pratili pukovnici Agron Bajrami i Girner Murati. Vežba je imala za cilj da pokaže sposobnost i spremnost za rad i rad u višenacionalnom kombinovanom okruženju, kao i razmenu iskustava sa partnerskim zemljama.

KOSOVO NA VRATIMA INTERPOLA Srpske obaveštajne službe došle do frapantnih podataka: Prištinski lideri otpočeli taktiku "prljavog lobiranja"! Upotrebiće ono najgore!

BONUS VIDEO: Pitali smo Aleksandra Vučića kada će biti uveden VOJNI ROK i šta piše u u ličnoj poruci od Putina