Aljbin Kurti
Printscreen/Youtube
Aljbin Kurti

Printscreen/Youtube

Aljbin Kurti, Foto: Printscreen/Youtube

Aljbin Kurti, kandidat Samoopredeljenja za kosovskog premijera, izjavio je da će, ukoliko dobije poverenje glasača, otpočeti dijalog sa kosovskim Srbima i Briselom o pregovorima sa Srbijom i dodao da takse koje je uvela Priština nisu politika koju ova partija podržava.

PROČITAJ JOŠ:

Kurti je, u intervjuu "Kohi", rekao da, što se tice promena granica na Balkanu, da je ta ideja i dalje živa, ali je izrazio uverenje da je taj projekat propao.

Otkrio užasnu tajnu koju kriju skladišta na Kosovu! Svi smo u opasnosti!

AUTOR: Informer/Alo.rs DATUM I VREME: 24.09.2019. 11:11 - 24.09.2019. 11:32 Frapantni podaci * Prema statističkim podacima, u posedu građana na Kosovu ima oko 250.000 komada ilegalnog oružja * Bivši potpukovnik KOS kaže da je teroristička OVK rasformirana, ali nije razoružana * Oružje je opasnost za Srbe na Kosovu Albanci na Kosovu kriju više od 250.000 komada ilegalnog oružja koje potiče od terorističke "Oslobodilačke vojske Kosova".

"Mi mislimo da bi se uvođenjem punog reciprociteta sa Srbijom poništili i medunarodni pritisci i optužbe koji se iznose na politickoj, diplomatskoj, evropskoj i svetskoj areni. Ali, istovremeno pokazujemo Srbiji da nije stvar u ceni, već u dostojanstvu i integritetu", zaključio je Kurti.

BONUS VIDEO: