GDE ĆU SA OVIM PAPANIMA DA IGRAM? Đani tvrdi: Ove Piksijeve reči su uvredile igrače Srbije
FOTO TANJUG/ MILOŠ MILIVOJEVIĆ/ bg


- Falio nam je Željko Obradović, Dejan Savić iz najboljih dana... To je važno na ovakvim utakmicama, igrač protiv igrača, trener protiv trenera, stručni štab protiv stručnog štaba. Mi smo podbacili u tom delu, nismo pročitali evoluciju u toku igre, sistemi su živi, menjaju se - rekao nam je Đani, i dodao da smatra Piksijeve izjave o povređenim igračima potpuno pogrešnim u svakom smislu.

- Nema šta da se priča o povredama. Ko je najbolji igrač u timu? Zdrav igrač. Tako da su te gluposti selektora o povređenim igračima direktno degradirajuće izjave za ostale igrače koje je poveo. Kao da je rekao „gde ću s ovim papanima da igram“. To je bruka i sramota od izjave! Šta je s Aksentijevićem, Erakovićem, Uroševićem... Stavi bekove da imaš balans i polako... Neozbiljne izjave. Kao selektor ne smeš da kažeš to. Ako Piksi ostane, nek smanji tenziju, da ne lupeta gluposti, da ima savetnike pošto je već prošao ceo svet. Nekoga ko će da mu kaže „nisu ti ovo dobre izjave“. Ako ima nekih tamo koji su prošli nešto u životu, da imaju školu života, a ne trenersku diplomu.

SELEKTOR NAKON KRAHA NA MUNDIJALU Piksi: Biće bolje, čestitao bih igračima jer su dali sve od sebe (VIDEO)

Smatra da je Stojković morao drugačije da reaguje na 3:3 protiv Kameruna.

- Mi igramo napadački fudbal i sve, ali i autolimar s Voždovca vidi kod 3:1 protiv Kameruna da treba da stavi pet pozadi, ali ne u tranziciji Kostića i Živkovića, nego da imamo standardnu petoricu kao Maroko protiv Španije. Kod 3:3 video je da nas ovi razbijaju. Morao je da pravi Murinjov šou-program, da šutne kofu s vodom, da izvređa delegata, napravi fejk minutažu... Ali, to je škola života, to je ulica, a on to nema, samo je šutirao loptu. Morao je da napravi triler i stopira utakmicu, da dobije žuti karton. Da se igralo još deset minuta, bilo bi 4:3 za Kamerun. Potpisujem. Možemo da odemo i na EP, ali Dragan Stojković nije trener. Bio je igrač, ali trener nije - zaključio je Đani.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (3)

Loading
Ciganka sever

10.12.2022 19:06

Uzmi mikrofon, možda ti pevanje bolje ide od sviranja k..cu! Sad ste svi pametni i dobri hnalci. Gde ste bili kada je reprezentacija bila rasulo? U kućicu bre! Napred Piksi i reprezentacija Srbije.

Prle

10.12.2022 22:16

Plata od 140.000 evra, mesecno, je ogroman novac za ocigledan Piksijev neuspeh. Napravio je puno gresaka zbog kojih mora dati ostavku. Ali 140.000...

Bole

14.12.2022 09:27

Đani Mnogo mi se ti razumeš u fudbal kao baba u sviralu.Imaš ti svoje raponje za koje si vsr i drži se njih.