ZA HRVATE U KATARU IGRA SIN MAFIJAŠKOG BOSA? Englezi tvrde: Hteo je da ubije Zdravka Mamića
Tanjug/Ap

U tekstu pod naslovom "Hrvatska zvezda sa Svetskog prvenstva je sin zastrašujućeg mafijaša i gangstera koga zovu Moljac" ovaj medij se bavio Stipom Barišićem.

Njegov sin Borna će zbog povrede Borne Sose najverovatnije biti starter ui meču sa Japanom, a Englezi se čude što i do sada nije igrao!

- Barišić je sve tri utakmice u grupi na ovom prvenstvu odgledao s klupe. Ako Dalić oseća pritisak da mora da stavi Barišića u igri u utakmicama koje dolaze bilo bi ga vrlo teško kriviti. Razlog za to je Barišićev otac Stipe za kojeg se veruje da je jedan od glavnih šefova mafijaškoga klana iz Čepina - piše "Dejli Star". 

HRVATI SVESNI DA IH ČEKA TEŽAK POSAO Dalić: Znamo da će Japanci da se bore kao samuraji

Oni su izneli šokantnu tvrdnju da je Barišić senior pokušao da ubije Zdravka Mamića.

- Stipe Barišić brine se za karijeru svog sina kao što bi svaki otac, ali to je loša vest za svakog trenera ili predsednika kluba u kom će Barišić da igra. To je najbolje na vlastitoj koži naučio Dinamov tadašnji šef Zdravko Mamić koji je u leto 2017. stopirao Barišićev transfer u Dinamo - navodi se u tekstu i onda prelazi na detalje navodnog atentata:

- Barišićev otac bio je besan zbog toga. Nakon što je javno kritikovao Dinamovu upravu jer je odbila transfer njegovog sina na Zdravka Mamića je pucano na teritoriju Bosne i Hercegovine. Bio je to pokušaj atentata na Mamića, a o tome su pisali hrvatski mediji.

Nakon toga je po pisanjima "Dejli Stara" Stipe Barišić otišao deset meseci u zatvor.

To za deset meseci zatvora jeste tačno, ali je Stipe Barišić osuđen na uslovnu kaznu i to zbog trgovanja informacijama hrvatske tajne službe Uskok, dok se napad na Zdravka Mamića desio, ali bar zvanično napadači nikada nisu pronađeni. 

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading